Deniz Akkaya'nın fotoğrafları sosyal medyayı salladı!

15 yıl sonra yeniden mayo kampanyasında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Akkaya'nın fotoğrafları sosyal medyayı salladı!

Deniz Akkaya, Pierre Cardin markasının 2018 katalogunun kampanya yüzü oldu. 15 yıl aradan sonra bir markanın mayo koleksiyonunu tanıtan Deniz Akkaya’nın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar olay yarattı.



Deniz Akkaya'nın fotoğrafları sosyal medyayı salladı!



Tekstil dünyasında kıyasıya bir rekabetin içinde olan mayo firmaları, son yıllarda katalog çekimlerinde yabancı mankenlerle çalışır ve bu modelleri kullanırlar. Ancak Pierre Cardin bu geleneği bozdu ve bu yıl çekimlerinde Deniz Akkaya’yı kullandı.



Geçmiş yıllarda ardı ardına Kom, Ayyıldız, Nelson gibi mayo firmalarının kampanya yüzü olan Deniz Akkaya da 15 yıldan sonra yeniden bir mayo koleksiyonunun kampanya yüzü olarak fiziğini eskisi gibi koruduğunu gösterdi.



Deniz Akkaya'nın fotoğrafları sosyal medyayı salladı! - Resim : 2



Çekimleri Antalya’da gerçekleşen kampanya çekimi için fotoğrafçı Jülide Güngör’ün objektifine poz veren Deniz Akkaya,   çekimlerden kareler paylaştığı sosyal medyada gündem oldu. Ekranların sevilen ismi model Deniz Akkaya, kusursuz fiziğiyle takipçilerinden tam not aldı. Hemen hemen her gün spor yapan ve bir kız çocuk annesi olan güzel model günümüz mankenlerine taş çıkartan pozlarıyla sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.



Takipçilerinin sıkı desteğini alan Deniz Akkaya şu günlerde ardı ardına gelen reklam kampanyaları için görüşmeler yapıyor.



Deniz Akkaya'nın fotoğrafları sosyal medyayı salladı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin