Deneyimli gazeteciler katılacak, basın fotoğrafları sergiye çıkıyor!

TFMD tarafından düzenlenen sergi devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli gazeteciler katılacak, basın fotoğrafları sergiye çıkıyor!

Türkiye'nin en prestijli medya organizasyonları arasında yer alan ve basın fotoğraflarının ödüllendirildiği tek yarışma olan "TFMD Yılın Basın Fotoğrafları" sergisi, Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde  açılıyor.



Türkiye turuna 8 Ekim’de başlayan Yılın Basın Fotoğrafları sergisi, 3-10 Kasım tarihleri arasında Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gezilebilecek.



3 Kasım saat 13.45 ‘de açılacak olan serginin ardından 'Basın Fotoğrafçılığında Etik' paneli düzenlenecek. Başkent Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Prof .Dr. Ahmet Tolungüç moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde, Depo Photos Yayın Yönetmeni Abdurrahman Antakyalı, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, Hürriyet Gazetesi Ombudsmanı Faruk Bildirici, Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi, Doç Dr. L.Doğan Tılıç yer  alacak. Sergide ödül alan ve geçtiğimiz yıla damga vuran fotoğraflardan oluşan 8 kategoride 26 fotoğraf ve 3 seri yer alıyor.



Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından bu yıl 30.’su düzenlenen yarışmaya 3 bin 700’ün üzerinde fotoğraf karesi katılmış, “Yılın Basın Fotoğrafı” ödülünü ise AFP foto muhabiri Bülent Kılıç, Soma’da yaşanan maden kazasında çektiği kare ile almıştı. Ödüller ise geçtiğimiz günlerde yapılan törenle sahiplerini bulmuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin