Demi Moore, o kişinin kimliğini açıkladı!

Ünlü oyuncu, kendisine cinsel istismarda bulunan kişinin kimliğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Demi Moore, o kişinin kimliğini açıkladı!

ABD'li ünlü oyuncu Demi Moore, yazdığı kitabında henüz 15 yaşındayken tecavüze uğradığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu, kendisine cinsel istismarda bulunan kişinin kimliğini de duyurdu.



Dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore, yazdığı biyografide yaşamının en karanlık dönemlerini açıklayarak gündeme bomba gibi düşmüştü. 15 yaşındayken tecavüze uğradığını açıklayan oyuncu, bu kişinin kimliğini de açıkladı.



400 STERLİN KARŞILIĞIN GÖZ YUMMUŞ!



Demi Moore, çocukluğu boyunca sürekli taşınmak zorunda kaldıklarını ve yaşamının en kaotik dönemlerden birini bu süreçte yaşadığını dile getirmişti. Moore’un kitabında bahsettiğine göre annesi Virginia King, gittikleri barlarda erkekler tarafından kolayca fark edilmek için henüz genç kızlığa yeni geçmekte olan Demi’yi de yanında götürüyordu. Demi Moore’un kitabında da anlattığı ve dünyaya ilk kez açıkladığı korkunç olay da bu dönemde gerçekleşmişti. Bir gece bardan döndüklerinde, annesi 400 sterlin  karşılığında, Demi Moore’dan yaşça büyük bir erkeğin ona tecavüz etmesine göz yummuştu.



KİMLİĞİNİ İTİRAF ETTİ



Demi Moore’a tecavüz eden adamın kim olduğu ortaya çıktı. Moore, yaptığı açıklamada bu kişinin aile dostları Basil Doumas olduğunu söyledi.



Demi Moore'dan 40 yıl sonra gelen itiraf!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin