Demet Özdemir'in eski sevgilisine o fotoğrafları mı anlattı?

Kaan Yıldırım, çıkan aşk haberlerinin ardından apar topar İstanbul’a döndü.

Google Haberlere Abone ol
Demet Özdemir'in eski sevgilisine o fotoğrafları mı anlattı?

Bodrum’da Demet Özdemir ile görüntülenen Kaan Yıldırım, çıkan aşk haberlerinin ardından apar topar İstanbul’a döndü. Yıldırım, bir dönem Demet Özdemir’le ilişki yaşayan yakın arkadaşı Seçkin Özdemir’le buluştu.



Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir geçen yıl aşk yaşamaya başlamış, ancak ilişkileri yalnızca birkaç ay sürmüştü. Demet Özdemir’in adı daha sonra “Erkenci Kuş” dizisinde birlikte rol aldığı Can Yaman’la anılmaya başladı.



Her iki taraf da ilişki hakkında bir açıklama yapmazken, güzel oyuncu birkaç gün önce Bodrum’da Kaan Yıldırım’la görüntülendi.



Ve o fotoğraflar ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı şeklinde yorumlandı.Kaan Yıldırım, Demet Özdemir’le havuz başında baş başa sohbet ederken çekilmiş fotoğraflarının basında yer almasının hemen ardından apar topar İstanbul’a döndü.



Demet Özdemir'in eski sevgilisine o fotoğrafları mı anlattı?



Ünlü oyuncu, önceki gün Fulya’daki bir mekanda yakın arkadaşı Seçkin Özdemir’le buluştu. Kaan Yıldırım’ın arkadaşına Demet Özdemir’le çekilen fotoğraflarının perde arkasını anlattığı tahmin ediliyor.



'Ortada aşk falan yok'



Kahvaltıda buluşup sohbet eden Kaan Yıldırım ve Seçkin Özdemir, görüntülendiklerini fark edince mekandan ayrıldı. Yıldırım, aracına bineceği sırada aşk iddialarının sorulması üzerine “Gerekli açıklamayı zaten yaptım. Bu haberleri siz çıkarıyorsunuz. Ortada aşk falan yok” dedi.



Demet Özdemir ve Kaan Yıldırım'dan aşk iddialarına yanıt!



Demet Özdemir ile Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin