Demet Akalın'dan boşanma açıklaması: 'Hayatımda pek değişiklik olmadı'

Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın, açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Akalın'dan boşanma açıklaması: 'Hayatımda pek değişiklik olmadı'

Eski eşinin borçları nedeniyle evine icra gelen Demet Akalın, Okan Kurt’tan sürpriz bir kararla 12 Eylül’de boşanmıştı. Boşanmasının ardından sessizliğini koruyan Akalın, muhabirlerden gelen sorulara bu kez kayıtsız kalmadı.



İşte, Demet Akalın’ın, Okan Kurt’tan boşanması ile ilgili yaptığı açıklama...



Ayrılık sonrası Okan Kurt'u hayatından çıkaran Demet Akalın, birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silip 'artık geri dönüş yok' mesajı vermişti.



Okan Kurt ise Demet Akalın'ı sosyal medya hesabından takip ettirmeyi sürdürmüş ve fotoğrafları profilinden kaldırmamıştı. Ancak bir süre sonra Okan Kurt'ta Demet Akalın'ı silmiş ve 'Okan, Demet'i sildi' yorumlarına maruz kalmıştı.



Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde verdiği konser sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı. Altı yıllık eşi Okan Kurt'tan geçtiğimiz ay boşanan şarkıcı, "Hayatımda pek değişiklik olmadı. İnşallah her şey güzel olacak. Keyfim çok yerinde" diye konuştu.



Altı yıllık eşi Okan Kurt'tan geçtiğimiz ay boşanan şarkıcı, "Hayatımda pek değişiklik olmadı. İnşallah her şey güzel olacak. Keyfim çok yerinde" diye konuştu.



Demet Akalın'dan boşanma açıklaması: 'Hayatımda pek değişiklik olmadı'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin