Cüneyt Özdemir’den TİB'in engelleme talebine ilk yanıt!

TİB'in Twitter hesabına erişimin engellenmesini istediği, mahkemenin ise bu talebi reddettiği Özdemir, olayı nasıl yorumladı?

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Özdemir’den TİB'in engelleme talebine ilk yanıt!

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın Twitter hesabına erişimin engellenmesini istediği, mahkemenin ise bu talebi reddettiği Cüneyt Özdemir konu hakkında hurriyet.com.tr'ye konuştu.



TİB'DEN CÜNEYT ÖZDEMİR'E YASAK TALEBİNE MAHKEMEDEN RET



TİB’in hesabının kapatılması için mahkemeye başvurduğu gazeteci Cüneyt Özdemir, www.hurriyet.com.tr’ye şunları söyledi:



"TİB’in, onaylı twitter hesabımı kapatma talebi olduğunu bu sabah öğrendim. Olabilir mi, hiçbir şeye şaşırmıyorum. Ama şöyle bir durum var. Beni 4 milyon kişi takip ediyor. Türkiye’de 12 milyon twitter kullanıcısı var diye biliyorum. Bana yasak koydurmak, neredeyse Türkiye’de Twitter’ın üçte birini kapatmak demek. Çatışma döneminin başladığı son birkaç aydır siyasi mesajlar atmıyorum. Sadece sevdiğim filmleri, kitapları, Instagram’da çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum.



12 HESABI KAPATTIRDIM



Yaklaşık 4 milyona yakın takibim var Twitter’da. Twitter gibi Facebook’ta da çok sayıda sahte hesap kurulmuş adıma. Olur olmaz içerikler paylaşılıyor. Facebook’a başvurarak tespit ettiğim 12 hesabı askıya aldırdım. Sadece sahte hesaplar da değil, adam Facebook’ta fotoğrafımı kullanarak penis büyütücü bile satıyor!



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin