Cumhuriyet'te bir ayrılık daha! Hangi isim gazeteden ayırıldı?

Yönetim değişikliği sonrasından, Cumhuriyet Gazetesi'nden ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet'te bir ayrılık daha! Hangi isim gazeteden ayırıldı?

Cumhuriyet Gazetesi'nin sahibi konumundaki Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanvekili Alev Coşkun’un yeniden vakıf başkanı olarak seçilmesinin ardından Cumhuriyet'te hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.



Yönetim değişikliğinin ardından Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Sabuncu'nun veda yazısı da bir süre sonra portaldan çıkarılmıştı.



Sabuncu'nun ardından gazetenin köşe yazarlarından Aslı Aydıntaşbaş, dün kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Cumhuriyet'ten ayrıldığını açıklamıştı.



Ayrılıklar devam ediyor



Murat Sabuncu ve Aslı Aydıntaşbaş'ın ardın bugün de ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Çiğden Toker, Aydın Engin ve Hakan Kara, son yazılarıyla okurlarına veda ettileri.



Melis Alphan da veda etti



Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından Hürriyet Gazetesi ile yollarını ayıran Melis Alphan, Cumhuriyet Gazetesi ile anlaşmış ve ilk yazısı 30 Nisan'da yayımlanmıştı.



Melis Alphan, bugün kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Gazetesi'nden ayrıldığını açıkladı. Alphan, şu ifadeleri kullandı:



"Cumhuriyet, benim için epey kısa bir yolculuk oldu. Olsun, yine de güzeldi.

Bana dedemin gazetesinde yazma fırsatı verdikleri için @muratsabuncum ve @ataytayfun’a teşekkür ediyorum

Cumhuriyet’te kalıp yazmaya ne etik değerlerim ne vicdanım ne de hayat görüşüm izin verirdi."



Cumhuriyet'te bir ayrılık daha! Hangi isim gazeteden ayırıldı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin