Cumhuriyet'te ayrılıklar sürüyor! Kemal Göktaş da veda etti...

Cumhuriyet gazetesindeki yönetim değişikliği sonrası gazeteden art arda istifa haberleri geliyor...

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet'te ayrılıklar sürüyor! Kemal Göktaş da veda etti...

Cumhuriyet Vakfı’ndaki yönetim değişikliğinin ardından Cumhuriyet gazetesindeki son istifalarla birlikte gazeteden ayrılanların sayısı 27’yi buldu.



Bülent Özdoğan, Faruk Eren ve Erdem Gülgörevden alındı; Aslı Aydıntaşbaş, Aydın Engin, Çiğdem Toker, Hakan Kara, Musa Kart, Melis Alphan, Ahmet Tulgar, Güray Öz, Bağış Erten, Tayfun Atay, Kemal Can, Mirgün Cabas, Barbaros Şansal, Mahir Ünsal Eriş, Zeynep Miraç Özkartal, Murat Sabuncu, Ceyda Karan, Bülent Mumay, Bülent Şık, Ahmet İnsel, Binnaz Saktanber, Müjde Yazıcı Ergin ve son olarak bugün Kadri Gürsel ve Kemal Göktaş, gazete ile yollarını ayırdı. Özgür Mumcu ise yazılarına ara verdiğini duyurdu.



Özgür Mumcu da Twitter’dan paylaştığı mesajında yaşadığı yoğunluk nedeniyle yazılarına ara verdiğini açıkladı.



Mumcu, “Bir süredir yazmakta olduğum roman ve akademik çalışmalar sebebiyle köşe yazmaya ara vermek istiyordum. Bu düşüncemi hayata geçiriyorum. Demokrasi mücadelesine katkısını sürdüreceğine inancımı ve umudumu kaybetmediğim Cumhuriyet’i, hep olduğu gibi her gün almaya devam edeceğim” dedi.



 




Bir süredir yazmakta olduğum roman ve akademik çalışmalar sebebiyle köşe yazmaya ara vermek istiyordum. Bu düşüncemi hayata geçiriyorum. Demokrasi mücadelesine katkısını sürdüreceğine inancımı ve umudumu kaybetmediğim Cumhuriyet’i, hep olduğu gibi her gün almaya devam edeceğim.


— Özgür Mumcu (@ozgurmumcu) 11 Eylül 2018

Gazete muhabirlerinden Kemal Göktaş da gazeteden ayrıldığını duyurdu.



 





Cumhuriyet'e veda zamanı geldi. Cumhuriyet, bana hiç görmediğim özgür habercilik ortamı sağladı. Müteşekkirim. Gazeteciliğe ilk günkü heyecanla devam edeceğiz elbette. Görüşmek üzere!

İlgilisi için ayrılık gerekçem burada: https://t.co/TX7JJIWEd3


— Kemal Göktaş (@kemalgoktas) 11 Eylül 2018
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin