Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sanatçılara iftar daveti

Erdoğan'ın, iftara "her şey çok güzel olacak" paylaşımı yapan sanatçıları da çağıracağı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sanatçılara iftar daveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Mayıs Cumartesi günü sanatçı ve sporcularla İstanbul'da iftar yemeğinde bir araya gelecek.



Artı Gerçek'in haberine; göre Cumhurbaşkanlığı'nın düzenleyeceği programa aralarında Demet AkbağCem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan’ın da olduğu, sosyal medyada ‘Her şey çok güzel olacak’ paylaşımı yapan sanatçılar da davet edilecek.



Erdoğan İstanbul seçiminin iptal edilmesinin ardından 'her şey çok güzel olacak' paylaşımıyla Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılar için 'dalkavuk' ifadesini kullanmıştı. Erdoğan, "Sanatçı sanatıyla konuşur. Bu tür insanlara dalkavukluk yapmaz” ifadesini kullanmıştı.



Adalet ve Kalkınma Partisi'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın da katılacağı programın Huber Köşkü'nde düzenlenmesi planlanıyor.



Her yıl düzenlenen iftar programına Orhan Gencebay, Emel Sayın, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Murat Dalkılıç, Yılmaz Erdoğan, Mustafa Sandal'ın da aralarında bulunduğu isimler katılıyordu. Erdoğan'ın bir süre önce ‘Truva Sonatı’ konserini izlediği Fazıl Say'ın da davetliler arasında yer alacağı belirtiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin