Çukur'da taşları yerinden oynatacak!

Erkan Kolçak Köstendil, Çukur'la ekrana dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Çukur'da taşları yerinden oynatacak!

Erkan Kolçak Köstendil, 'Vartolu' ile Çukur’da taşları yerinden oynatacak. Vartolu’nun gelişi, herkesin hayatını değiştirecek.



Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un en sert karakterlerinden Vartolu ile tanışmaya sayılı günler kaldı. Erkan Kolçak Köstendil’in hayat verdiği Vartolu, mahallede tüm dengeleri değiştirecek ve büyük bir fırtına koparacak.



Çukur'da taşları yerinden oynatacak!



Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’un dünyasına dâhil olmaya sadece bir gün kaldı. Acımasız ve korkusuz mafya lideri Vartolu’nun yıllar sonra mahalleye dönüşü büyük bir fırtınanın habercisi olacak. Hedefine kilitlenen ve gözü başka hiçbir şey görmeyen Vartolu, başta Koçovalı Ailesi olmak üzere Çukur’daki dengeleri alt üst edecek. Son yılların gözde oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil’in hayat verdiği Vartolu, hikâyenin de en dişli noktalarından birini temsil edecek.



Özellikle dramla birlikte komedi unsurlarının da yer aldığı dizilerde rol alan Köstendil, Vartolu performansıyla ekranların yeni fenomen karakterlerinden birine imza atacak.



Pazartesi akşamlarına damgasını vuracak ‘Çukur’ ilk bölümüyle 23 Ekim Pazartesi saat 20:00’de Show TV’de ekranlara gelecek.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin