Çukur'da iki şok ayrılık!

Beyefendi ve Elvis öldü mü?

Google Haberlere Abone ol
Çukur'da iki şok ayrılık!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı reyting rekorları kıran Çukur dizisinin 23. bölümünde sürpriz ayrılıklar yaşandı. Çukur'da 'Beyefendi' lakaplı usta oyuncu Burak Sergen'in canlandırdığı Baykal, Rus mafyası tarafından öldürüldü. Diziye geçtiğimiz haftalarda katılan ve Saygın Soysal'ın canlandırdığı 'Elvis' karakteri de sürpriz bir isim tarafından vurularak öldürüldü.



Çukur'un 2 Nisan Pazartesi yayınlanan son bölümünde, Yamaç, Elvis'i yakaladıktan sonra Emrah geliyor. Yamaç, Emrah'ın kendilerine neden yardım ettiğini merak ediyor. Konuşmalarında Emrah'ın asıl benim sevdiklerime kimse zarar vermez demesi Yamaç'ı şüphelendiriyor. Emrah'ın Sena'nın ağabeyi olduğunu düşünüyor. Emrah, amirlikten istifa ettiğini söyleyerek Elvis'i vuruyor.



'Babamız öldü kardeşim...'



Babası Baykal'dan bir türlü haber alamayan Emrah Nazım'ın yanına gidiyor. Babasının nerede olduğunu, neden kendisini aramadığını soruyor. Nazım ise her şeyin bittiğini Baykal'ın öldüğünü söylüyor. Nazım'dan kendisini babasının yanına götürmesini istemesiyle Baykal'ın cesedini görüyor.



"Çukur 24. bölümden ilk sahne yayınlandı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin