Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

İdris ile büyük aşkı Meliha, yıllar sonra karşı karşıya geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

Ay Yapım imzalı Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde nefesler tutuldu ve büyük yüzleşme gerçekleşti. İdris, büyük aşkı Meliha’yı anma akşamında bizzat kendisini karşısında buldu. Şenay Gürler’in hayat verdiği Meliha ile İdris arasında neler yaşanacağı heyecanla beklenecek.



Pazartesi akşamları hem reytingler hem de sosyal medyada zirveye yerleşen ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde izleyicilerin geçtiğimiz sezondan bu yana bekledikleri buluşma gerçekleşti. İdris, Meliha’yı anma akşamında duygu dolu anlar yaşadı. Karşısında bir anda Meliha’yı bulan İdris ile büyük aşkı arasında yaşanacaklar şimdiden merak uyandırdı.



İşte, İdris ile Meliha’nın karşı karşıya geldiği an:





Gelecek bölümden yayınlanan ilk sahnede Meliha’nın İdris’e hesap sorduğu dakikalar ise ikili arasındaki buzların kolay kolay erimeyeceğinin sinyallerini verdi.



Yeni bölümden ilk sahne:





Lider değişmedi!



Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+'da 13.73 izlenme oranı (rating), 29.19 izlenme payı (share), AB’de 12.20 izlenme oranı (rating), 29.08 izlenme payı (share), Total’de ise 11.82 izlenme oranı (rating), 27.04 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. İzleyiciler #aslanparçası etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #aslanparçası etiketi Twitter’da Türkiye'de 17 saat 5 dakika dünyada 5 saat 10 dakika TT listesinde kaldı.



Selim pes etmiyor!



Veysel’in mahalledeki hakimiyeti karşısında büyük mücadele veren İdris ve Emmi, Paşa’nın yokluğunda üçüncü silahşörlerini buldu. Veysel karşısında boyun eğmeyen İdris’in yardımına Selim yetişti.



Bölümde Sena’nın, Yamaç’ın evine götürdüğü Akşın ile Cumali’nin karşılaşması ekran başındakileri derinden etkiledi. Akşın’da Kahraman’ı da gören Cumali, gözyaşlarına hakim olamadı.



Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!



Celasun'dan beklenmedik hamle



Karakuzular karşısında Yamaç’ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan gitmeye karar veren Cumali, Celasun’dan yardım istedi. Ancak bölümün finalinde Celasun’un Cumali’ye silah doğrultması akıllarda büyük bir soru işareti yarattı.



Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin