Cosmopolitan Türkiye'de flaş ayrılık! Hangi isimle yollar ayrıldı?

Turkuvaz Medya Grubu'ndan ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Cosmopolitan Türkiye'de flaş ayrılık! Hangi isimle yollar ayrıldı?

Bünyesinde atv, a Haber, Sabah, Takvim, Fotomaç gibi birçok gazete ve televizyonu bulunduran Turkuvaz Medya Grubu'nda yaşanan tenkisat, dergilere sışradı.



Turkuvaz Medya bünyesinde yayım yapan Cosmopolitan Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Özlem Kotan ile yollar ayrıldı. Kotan, 2010 yılından beri Cosmopolitan dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapıyordu.



Özlem Kotan, kişisel Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı:



"Çocuğu kucağa alıştırdık derken... Yürüdü gitti. Buraya kadarmış. O beni bırakmadan ben onu bırakamazdım. Öyle bir aşktı Cosmopolitan. Hala da öyle. Üzerine marka tanımam. Yolu apaçık olsun. Kimse de üzülmesin... Sakin  #tbtfotosu. Kim bilir ne yıl."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Çocuğu kucağa alıştırdık derken... Yürüdü gitti. Buraya kadarmış. O beni bırakmadan ben onu bırakamazdım. Öyle bir aşktı Cosmopolitan. Hala da öyle. Üzerine marka tanımam. Yolu apaçık olsun. Kimse de üzülmesin... Sakin #tbt fotosu. Kim bilir ne yıl.



Özlem Kotan (@ozlemkotan)'in paylaştığı bir gönderi (15 Kas, 2018, 10:12öö PST)






Özlem Kotan kimdir?



1971 Ankara doğumlu. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Kısa bir dönem modellik yaptı, step ve aerobik eğitmeni olarak çalıştı. 1996 yılında dergiciliğe başladı. Muhabir, editör, yazı işleri müdürü, genel yayın yönetmeni gibi görevleri; sırasıyla Gurme, Esquire, Harper’s Bazaar, Amica, Cosmogirl, Cosmopolitan gibi aylık yayınlarda üstlendi. 2010 yılından beri Cosmopolitan dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin