Çok Güzel Hareketler 2'den Çukur göndermesi!

Kanal D'nin sevilen programında, Çukur dizine gönderme yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çok Güzel Hareketler 2'den Çukur göndermesi!

Kanal D'nin BKM imzalı sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni bölümü, dün akşam ekranlara geldi. Genel yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Çok Güzel Hareketler 2'de, Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'a, 'Göçük' adlı skeç ile gönderme yapıldı.



Çok Güzel Hareketler 2'nin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde yer alan, Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'a gönderme yapılan 'Göçük' skeci, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.



Skecin ardından sahneye çıkan Yılmaz Erdoğan, Çukur oyuncuları Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu ve Erkan Kolçak Köstendil'e selam gönderirken, "Umarım skeci beğenirler" dedi.



Yılmaz Erdoğan, skeç sonrası konuşmasında dizi sürelerine de değindi. Ortalama 150 dk. süren dizi bölümlerinin çok uzun olduğunu söyleyen Erdoğan, bir sinema filminin en az 6 hafta çekildiğini ve bir dizi bölümünün sinema filmlerinden bile uzun olduğunu sözlerine ekledi.



Çukur'a gönderme yapılan Göçük skecinde Aras Bulut İynemli'yi (Yamaç) Atakan Çelik, Erkan Kolçak Köstendil'i (Sadettin) Metin Pıhlıs, Rıza Kocaoğlu'nu (Aliço) Cihan Talay ve Ercan Kesal'ı (İdris) da Gürhan Altundaşar canlandırdı.




Göçük'te mevzu var! Koşun! #ÇokGüzelHareketler2 pic.twitter.com/Fb6LFMwZ0E


— Çok Güzel Hareketler 2 (@CokGuzelHareket) 5 Mayıs 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin