'Sımsıcak bir aile dizisi ile evlerinize geliyoruz'

Benim Tatlı Yalanım'ın başrol oyuncuları Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu, MedyaTava'nın sorularını yanıtladılar.

Google Haberlere Abone ol
'Sımsıcak bir aile dizisi ile evlerinize geliyoruz'

Star'ın O3 Medya imzalı, başrollerini Furkan PalalıAslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştıkları yeni dizisi 'Benim Tatlı Yalanım', bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak.



Dizinin başrol oyuncuları Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu, ilk bölüm öncesi MedyaTava'nın sorularını yanıtladılar.



- Nasıl biz dizi bekliyor bizi?



Aslı Bekiroğlu: Çok eğlenceli ve diğer işlerden farklı bir dizi bekliyor diyebilirim.



Furkan Palalı: Sımsıcak, içinizi ısıtacak bir aile dizisi ile evlerinize geliyoruz. Samimi, içten, sempatik bir iş oldu. Yer yer izleyicinin duygulanacağı, yer yer de keyiflenip güleceği, benim de çok severek ve keyif alarak yaptığım bir dizi geliyor.



Tatlı yalanlar her zaman kabul görmeli mi?



Aslı Bekiroğlu: Sanırım yalanın ne kadar tatlı olduğuna göre değişir.



Furkan Palalı: Tatlı yalanlar kişileri incitmediği sürece söylenebilir (gülüyor)



'Sımsıcak bir aile dizisi ile evlerinize geliyoruz'



- Sizlerin tatlı yalanları neler?



Aslı Bekiroğlu: Bana kalmasınlar mı? (gülüyor)



Furkan Palalı: Benim de bazen sevdiklerimi üzmemek adına sempatik ve sevimli yalanlarım oluyor tabi ki ama altını çizmek isterim, çok sempatik (gülüyor)



- Dizide en çok kime güleceğiz, kime kızacağız?



Aslı Bekiroğlu: Ben kesinlikle insanların taraf tutacağını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.



Furkan Palalı: Dizide yer yer bana da kızacaksınız kızına yalan söylediği için ama bir önceki sorunuzun cevabı aslında tatlı bir yalan olduğu için anlayışla da karşılayacaklar. Hayri ve bizim ev tarafımızın içinde de komedi ve dram var. Suna ve ailesinin tarafında da durum aynı.



- Nejat nasıl biri? İlk bölümde sevdirecek mi, yoksa basta kızdıracak mi bizi?



Aslı Bekiroğlu: Dediğim gibi, insanlar Nejat tarafı ve Suna tarafı olarak ikiye ayrılacak bence. Çünkü iki taraf da kendine göre çok haklı.



Furkan Palalı: Nejat, kızına aşık ve kızı için her türlü fedakarlığı göze alan bir baba. İlk andan itibaren izleyicinin kalbine gireceğini düşünüyorum.



- Suna nasıl bir kız? Üç kardeşin en küçüğü annesiz büyümüş o da, Türk dizilerinde gördüğümüz klasik kadın basrol karakteri mi, yoksa şaşırtacak mi?



Aslı Bekiroğlu: Suna; akıllı, çocuk ruhlu, inaçtı ve lafını hiç sakınmayan, babası ve kardeşleriyle yaşayan hayat dolu bir kız. Annesini küçük yaşta kaybetmiş. Bir otelin roof barında çalışıyor. Zaten Benim Tatlı Yalanım klişelerden uzak bir iş. Suna karakterinin de izleyenleri şaşırtacağını düşünüyorum.



Furkan Palalı: Suna, enerjisi ve sempatikliği ile hemen farkedilen, tatlı bela dediğimiz o türden bir kız. Klasik başrol diyemeyiz. Çünkü, Suna, kendine has enerjisi ve hikayesi olan bir karakter. Mümkün olduğunca klişelerden uzak tutmaya çalışıyoruz hikaye ve karakterleri. Türümüz de zaten, romantik komedi değil, romantik drama.



- Bir babayı canlandırıyorsunuz? Neler hissettiniz sahnelerde? Kızınızı oynayan çocuk oyuncu Lavinya ile çok benzetiliyorsunuz, aranız nasıl sette?



Furkan Palalı: Kesinlikle kızım olsa bu kadar severdim ve bana benzerdi herhalde . Aramızda müthiş bir sevgi bağı oluştu . Sette çok eğleniyoruz ve ilişkimiz çok güçlü.



'Sımsıcak bir aile dizisi ile evlerinize geliyoruz' - Resim : 2



- Ekip olarak sette enerji nasıl fotoğraflardan çok sıcak ve hemen kaynaşılmış gibi duruyor. Bu ekrana da yansıyacak mı?



Aslı Bekiroğlu: Ekibin enerjisi olabileceğinin en iyisi ve her geçen gün daha da iyi oluyor. Seyirciye de bu enerjinin geçeceğinden eminim.



Furkan Palalı: Sette herkesin enerjisi müthiş. Bu ekrana çok pozitif yansıyacak diye düşünüyorum.



- Rollerinize hazırlık süreci nasıl geçti?



Aslı Bekiroğlu: Öncelikle Suna çok farklı ve güzel bir karakter. Ona hazırlanma süreci için de zordu ve mesai gerektirdi diyebilirim. Çünkü cepten yememeye ve hakkını vermeye çalıştım.



Furkan Palalı: Rolüme hazırlık sürecim bol spor ve karakter analizi yaparak ve senaryo çalışarak geçti.



- Gerçekte böyle bir durumla karşılaşsaydınız ne yapardınız? Ya da Nejat ve Suna’ya ne tavsiye verirdiniz?



Aslı Bekiroğlu: Dürüst olmak gerekirse hiç bilmiyorum, zor bir durum gerçekten. Ama büyük ihtimalle kabul etmezdim. Nejat ve Suna’ya da şunu söyleyebilirim “Saçmalamayın, bir elinizi yüzünüzü yıkayın önce.” derdim.



- İzleyicilere bu akşam için buradan iletmek istediğiniz mesaj var mı?



Aslı Bekiroğlu: Tek bir şey söyleyeceğim. Dikkat, bağımlılık yapabilir!



Furkan Palalı: Çok keyifle ve çok emek vererek tüm kalbimizi koyduğumuz bu iş umarım hepsinin kalbinde bir yer bulur.



'Sımsıcak bir aile dizisi ile evlerinize geliyoruz' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin