Çocuklar Duymasın ekrana dönüyor: Geçen hafta çekmiş gibiyiz

Efsane dizi, yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar Duymasın ekrana dönüyor: Geçen hafta çekmiş gibiyiz

Türkiye televizyon tarihinin uzun soluklu dizilerinden Çocuklar Duymasın, yeni bölümüyle Kanal D'de ekrana dönüyor.



Dizi oyuncuları Çocuklar Duymasın'ın yeniden ekranlara dönmesiyle ilgili konuştular. Dizinin yeni bölümüyle ilgili Tamer Karadağlı, "Çocuklar Duymasın”, Türkiye’nin çok güzel bir rengiydi. Bu akşam izleyicimiz o renge yeniden kavuşuyor" derken oyuncu Pınar Altuğ da "Uzun aradan sonra izleyiciyle buluşmak bizi de çok heyecanlandırıyor ama diğer taraftan sanki son bölümü geçen hafta çekmişiz gibi bir duygu içindeyiz" dedi.



Sinem VURAL / HÜRRİYET



15 senelik yolculuk Kanal D’de sürüyor



Türkiye televizyon tarihinin uzun soluklu dizilerinden “Çocuklar Duymasın” yeni bölümleriyle ekrana dönüyor. Dizi bu akşam Kanal D’de başlayacak. Yayınlandığı her sezonda milyonları ekrana kilitleyen dizinin efsane ekibi, heyecanlarını Kelebek okurlarıyla paylaştı.



- “Çocuklar Duymasın” efsanesi geri dönüyor. Dizi yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranında olacak. Neler söylemek istersiniz?



- Tamer Karadağlı: Bütün “Çocuklar Duymasın” sevenlerine hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel ve komik bölümler onları bekliyor. “Çocuklar Duymasın”, Türkiye’nin çok güzel bir rengiydi. Bu akşam izleyicimiz o renge yeniden kavuşuyor.



- Pınar Altuğ: Uzun aradan sonra izleyiciyle buluşmak bizi de çok heyecanlandırıyor ama diğer taraftan sanki son bölümü geçen hafta çekmişiz gibi bir duygu içindeyiz. Aramızdaki bu güzel bağın izleyiciye de yansıyacağını düşünüyoruz.



- Zeyno Günenç: Çok mutlu ve heyecanlıyım. 15 sene önce başlamış süper bir yolculuk şimdi Kanal D’de devam ediyor. Dördüncü kez yeniden başlıyoruz. Bu sanıyorum Türk dizi tarihinde bir ilk. Heyecanla yeniden buluşmayı bekliyoruz.



- Volkan Severcan: Kanal D ekranında yeniden başlayacak olmamızdan dolayı çok mutluyum. Heyecanla bu akşam seyirciyle buluşmayı bekliyorum. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte hâlâ ilk günkü coşkumuzla çalışıyoruz. Tüm “Çocuklar Duymasın” sevenlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.



Yazının devamını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin