Çinli televizyonculara Türkiye'den plaket

Türkiye'nin tanıtımına katkı yapan Çinli televizyon yapımcıları ve sanatçılara plaket verildi.

Google Haberlere Abone ol
Çinli televizyonculara Türkiye'den plaket

Çin'in Şanghay şehrinde Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyonda Türkiye'nin tanıtımına katkı yapan Çinli televizyon yapımcıları ve sanatçılara plaket verildi.



Pudong Shangri-La Otel'de Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Şanghay Başkonsolosu Özcan Şahin ve eşi Özlem Şahin'in ev sahipliği yaptığı resepsiyona, Çinli yerel yetkililer ve aralarında Çinli aktris Vang Lin, Şanghay Medya Grubu Başkanı Vang Ciencün ve Dragon Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Li Yong'un da bulunduğu Çin'in iş, sanat-kültür çevreleri ve bölgede yaşayan Türk vatandaşları katıldı.



Resepsiyonun sonunda, sekiz bölümü Türkiye'de çekilen "Sisters over Flowers" adlı programla ilgili plaket takdim törenine geçildi. Başkonsolos Özcan Şahin, Türkiye'nin tanıtımına yaptıkları katkılar dolayısıyla Çinli aktris Vang Lin, Şanghay Medya Grubu Başkanı Vang Ciencün ve Dragon Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Li Yong'a, birer şükran plaketi verdi.



Branşları sinema, müzik, modellik ve oyunculuk olan 8 Çinli ünlünün Türkiye seyahatlerini konu alan "Sisters over Flowers" adlı seyahat programı, nisan ve mayıs aylarında Çin'in en büyük ikinci medya kuruluşu olan Şanghay Medya Grubu'na bağlı Dragon Televizyonu'nda yayınlanmış ve 800 milyon kişilik bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin