CINE5’TE BÜYÜK TENKİSAT

CINE5 Genel Müdürlüğü’ne Levent Gültekin’in getirilmesinin ardından izlenmeyen birçok program yayından kaldırılırken 65 personel işten çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
CINE5’TE BÜYÜK TENKİSAT

Geçtiğimiz hafta TMSF’nin eski başkanı Ahmet Ertürk’e muhalif yeni yönetim tarafından CİNE 5’e Genel Müdür olarak atanan Levent Gültekin görevine hızlı başladı. Ahmet Ertürk’e yakınlığı ile bilinen Medya Grup Başkanı Orhan Seyfi Güner’in "Levent Gültekin`in atamasının kendisine sorulmadan yapıldığını" söyleyerek istifa etmesinin ardından danışmanı Zafer Serdinç de görevinden ayrılmıştı.
 
Levent Gülten’in Genel Müdür koltuğuna oturmasıyla birlikte izlenmeyen birçok program yayından kaldırılırken 65 personel işten çıkarıldı.
 
Kanalın İç Yapımlar Program Müdürlüğü tamamen kaldırıldı… İç yapımlarda çalışanların tamamı işten çıkarıldı… İşten çıkarılanlar sadece program servisi ile sınırlı değil… Kanalın teknik başta olmak üzere pek çok biriminden ilişiği kesilenler var…
 
Cuma günü 14’te gerçekleştirilecek İcra Kurulu toplantısının ardından yeni işten çıkarmalar bekleniyor.
 
TMSF tarafından Mart ayında yeniden ihaleye çıkarılacağı belirtilen CİNE 5’e yine alıcı çıkmazsa haber ağırlıklı bir TV kanalı olarak yayın hayatına devam edeceği iddia ediliyor. 
 
Birikimhaber.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin