Çiftlik Bank skandalı için bir sinema filmi projesi daha

Gani Müjde'nin ardından Çiftlik Bank ile ilgili bir film projesi daha ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Çiftlik Bank skandalı için bir sinema filmi projesi daha

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ve Hollywood filmlerini aratmayacak bir senaryoyla birçok insanın mağdur olmasına sebep olan Çiftlik Bank skandalı filmi oluyor.



Yapımcılığını ve yönetmenliğini yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan İsmail Hakkı Koç’un üstlendiği filmin adı 'Çift’lik Bank' olacak.



Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Orço karakteri ile tanınan oyuncu Burak Alkaş’ın ve Kardeş Payı, Filinta gibi birçok dizi ve film projesinde yar alan tiyatro sanatçısı Fercan Bay'ın rol alacağı filmde konuk oyuncu olarak birçok sürpriz isim de yer alacak.



Çiftlik Bank skandalı için bir sinema filmi projesi daha



Yakın zamanda çekimleri başlayacak olan filmin görüntü yönetmenliğini “Yeni Gelin” dizisinin görüntü yönetmeni Önder Güral ve meslek hayatına Amerika’da devam eden Kaan Pala üstlenecek. Barış Engürlü ve Ramiz Akyol’un müziklerini hazırladığı komedi filminin çekimleri Türkiye, Kıbrıs ve Miami’de gerçekleşecek.



Film için yüksek bir bütçe ayırdıklarını söyleyen İsmail Hakkı Koç, filmin senaryosunu hazırlarken mağdur olan insanların yanında olduklarını, onlara filmle de destek vereceklerini ve vatandaşlarımızın bu ve bunun gibi dolandırıcı çetelerin oyunlarına gelmemeleri için perdenin arka kısmında olup bitenleri gözler önüne sereceklerini açıkladı.



Gani Müjde son yılların en çok konuşulan dolandırıcılık olayı Çiftlik Bank'ı film yapıyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin