Çiçero filminin biletleri ön satışta!

Merakla beklenen Çiçero, 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
Çiçero filminin biletleri ön satışta!

Dünyada sıcak savaş devam ederken, Türkiye’de de istihbarat savaşları sürüyordu. Bir uşak, dünyanın kaderini nasıl değiştirdi? Hitler Almanya’sının kendi evlatlarına bile uygulamaktan çekinmediği T4 uygulaması nedir? Tüm bunlar ve daha fazlası 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek Çiçero filminde. Biletler ön satışa çıktı.





Yaşanmış hikayelerin izini sürerek beyazperdeye aktaran Dijital Sanatlar Yapımevi, yüzyılın casusu olarak adlandırılan İlyas Bazna’nın hayatını filme aktardı. Kod adı Çiçero olan Bazna, İngiltere ve Almanya arasında soluk soluğa yürüttüğü casusluk faaliyetleriyle hem Türkiye’nin hem dünyanın kaderini değiştirdi.



Çiçero filminin biletleri ön satışta!



İngiltere Büyükelçisi’nin özel uşağı, herkesin sesine hayran olduğu opera sanatçısı, aynı zamanda romantik bir aşık ve vatansever olan Çiçero, tüm bu meziyetlerini kullanarak topladığı istihbaratla Ankara’da taşları yerinden oynatıp, dengeleri değiştirir.



Çiçero filminin biletleri ön satışta! - Resim : 2



Yediden yetmişe herkesin çok sevdiği casusluk filmleri kategorisinin en özel ve yeni halkası olan Çiçero filminin biletleri ön satışa sunuldu. CGV Mars’ın dağıtımını üstlendiği 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek Çiçero’nun biletleri Anadolu dahil tüm sinema salonlarında şimdiden satışa çıktı.



Çiçero filminin biletleri ön satışta! - Resim : 3



Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik başrolleri paylaşıyor. Filmin güçlü oyuncu kadrosunda, Ertan Saban, Tamer Levent, Cem Kurtoğlu, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Ulay, Altan Erkekli, Mehmet Esen, Selen Öztürk, Levent Ülgen, Açelya Özcan, Aylin Kılınçarslan, Mehmet Ezel Özgün ve Çiğdem Selışık Onat yer alıyor.



Çiçero filminin biletleri ön satışta! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin