Cesur ve Sühan'ın aşkı en zorlu sınavını verecek!

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur’un kalbi, Sühan’ın dudaklarından dökülen kelimelerle paramparça olacak.

Google Haberlere Abone ol
Cesur ve Sühan'ın aşkı en zorlu sınavını verecek!

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur’un kalbi, Sühan’ın dudaklarından dökülen kelimelerle paramparça olacak. Bebeği için aşkından vazgeçmeyi göze alan Sühan, Cesur’un gözlerindeki hayal kırıklığını görecek. Cesur ve Sühan’ın aşkı, karşı karşıya kaldığı bu büyük zorluğu nasıl aşacak sorusunun cevabı merakla beklenecek.



Cesur’u bekleyen şoke edici sürpriz!



Tahsin Korludağ’ın cinayet davasında ikinci duruşma hareketli geçecek. Ortaya çıkan yeni deliller, Cesur ve Sühan’ı birlikte hareket etmek zorunda bırakacak. Yan yana olmaları canlarını yaksa da Cesur ve Sühan, Cesur’un annesinin ölümünü aydınlatacak büyük ipucunun peşine düşecekler. Annesinin ölümünün ardındaki gizemi çözmeye çok yaklaşan Cesur’u yolun sonunda büyük bir sürpriz bekleyecek. Ekran başındakileri şoke edecek bu sürpriz, Korludağ Kasabası’nda taşları yerinden oynatacak.



Bölümde Salih’in, Tahsin Korludağ’a karşı beklenmedik hamlesi de izleyicileri çok şaşırtacak.



‘Cesur ve Güzel’in büyük bir merakla beklenen yeni bölümünde Cesur ve Sühan, gerçeklere ulaşacak mı?, Cesur’u nasıl bir sürpriz bekleyecek?, Cesur ve Sühan’ın arasındaki buzlar eriyecek mi? gibi sorular cevap bulacak.



‘Cesur ve Güzel’in özetsiz yeni bölümü 13 Nisan Perşembe saat 21:00’da Star TV’de ekrana gelecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin