CEMAL HÜNAL HANGİ DİZİNİN KADROSUNA KATILDI?

Son olarak "Issız Adam" filminde oynayan Cemal Hünal, ekranların uzun soluklu dizilerinden birinin kadrosuna dahil oldu. Hem de hayranlarını şaşırtacak bir rolde...

Google Haberlere Abone ol
CEMAL HÜNAL HANGİ DİZİNİN KADROSUNA KATILDI?

Son dönemin başarılı oyuncularından Cemal Hünal, nam-ı diğer Issız Adam, Adanalı dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Hünal dizide Batman’deki Joker gibi kötü bir karakteri canlandıracak.


Gün geçmiyor ki bir oyuncu Adanalı olmasın! Başrollerini Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Dolunay Soysert ve Eda Özerkan’ın paylaştığı polisiye dizi Adanalı’nın oyuncu kadrosuna Ekin Türkmen’in ardından ünlü bir isim daha katıldı. Çağan Irmak’ın gişe rekorları kıran filmi Issız Adam’da canlandırdığı Alper karakteriyle adını duyuran, son olarak Kış Masalı adlı dizide izlediğimiz yakışıklı oyuncu Cemal Hünal da Adanalı oldu.


Geçen yıl başrolünü oynadığı, ATV’de ekrana gelen Kış Masalı dizisi kısa sürede yayından kaldırılan, açtığı barı kapatmak zorunda kalan Cemal Hünal, televizyonda şansını Adanalı’nın kötü adamı olarak deneyecek. Yeni sezonda kadrosunu Ekin Türkmen ve Zeynep Özder gibi yeni oyuncularla zenginleştiren Adanalı’da Hünal’ın oynayacağı kötü karakter, Batman serisinin Joker’ini aratmayacak. Hünal’ın canlandıracağı karakter Oktay Kaynarca’nın oynadığı Adanalı ve Mehmet Akif Alakurt’un hayat verdiği Maraz Ali’nin başına bela olacak.


(Gazete Habertürk)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin