Cem Yılmaz'dan Devlet Bahçeli'ye yanıt!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında "Ben, Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem" demişti.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'dan Devlet Bahçeli'ye yanıt!

Devlet Bahçeli'nin Cem Yılmaz hakkında söylediği sözlerinden sonra ağabeyi Can Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla "Ben Cem Yılmaz’ı kardeşim gibi severim..." demişti.



 




Ben Cem Yılmaz’ı kardeşim gibi severim...


— Can Yılmaz (@canyilmaz1) 11 Mayıs 2019


 



Cem Yılmaz'dan Devlet Bahçeli'ya yanıt



Ağabeyinin ardından Cem Yılmaz da Bahçeli'ye yanıt verdi. Ylmaz, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sevgili dostlar,ben bir halk kahramanı değilim, bir komedyenim, haddim hududum belli.. Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir.. Nevşehir belediyesindeki dostumuz da ne zaman Nevşehire bir faydam dokunacaksa çağırsın gelirim :)" dedi.



 




Sevgili dostlar,ben bir halk kahramanı değilim,bir komedyenim,haddim hududum belli..Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin,sevmeyen gayret etsin,şeklindedir..Nevşehir belediyesindeki dostumuz da ne zaman Nevşehire bir faydam dokunacaksa çağırsın gelirim :)


— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) 11 Mayıs 2019


 



Bahçeli ne demişti?



Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün gazetecilerle olan buluşmasında Cem Yılmaz hakkında "Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever ve çok güler. Ben ise onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen git ver ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Yüzde 49’u sevebilirsin ama yüzde 51’e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem." ifadelerinde bulunmuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin