Cem Yılmaz yeni filmini anlattı kahkahalar havada uçuştu

Ünlü komedyenin yeni filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in basın gösterimi bugün yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz yeni filmini anlattı kahkahalar havada uçuştu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın cuma günü vizyona girecek olan yeni filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in basın gösterimi bugün yapıldı. Levent'te bir sinemada gerçekleştirilen gösterime bir çekim için İstanbul dışında bulunan Zafer Algöz dışındaki tüm oyuncular katıldı. Cem Yılmaz, filmin gösteriminden sonra düzenlenen basın toplantısında yine esprileriyle salondakileri bol bol güldürdü.



Cem Yılmaz yeni filmini anlattı kahkahalar havada uçuştu"ÖNCEDEN İZLEDİNİZ Mİ?" ESPRİSİ



Gösterimden önce sahneye çıkan Cem Yılmaz, salona dönerek, "Daha önce filmi izleyen var mı filmi?"diye sordu. Salondan kahkahalar yükselirken, ünlü komedyen, "Korsanın neler yaptığını daha önce bildiğim için, ola ki birileri izlemiş olabilir diye düşündüm" yanıtını verdi.



"EĞLENCELİ BİR HİKAYE"



"Yine aynı adamlarla bir film çektim" diyen Cem Yılmaz, "Küçük bir rol de olsa Ozan Güven de yer aldı" diyerek espri yaptı. Yılmaz, "Orta bütçeli bir film. Biraz zahmetli bir prodüksiyondu. Eğlenceli bir hikaye oldu" diye konuştu.



İZZET ALTINMEŞE'NİN OĞLU BABASINI OYNADI



Filmde İzzet Altınmeşe ile ilgili yer alan canlandırmada İzzet Altınmeşe'nin oğlunu oynattıklarını vurgulayan Yılmaz, "Hiçbir masraftan kaçınmadık" diye de espri yaptı.



"AYNI TÜR MİZAH YAPIYORUM"



"Başladığım andan beri aynı türde mizah yapıyorum" diyen Yılmaz, Bulgaristan'da çekilen filmdeki bazı sahnelerin Bulgarları rahatsız edip etmeyeceğiyle ilgili bir soruya, "Daha görmediler. Beraber çalıştığımız insanlar hiç böyle bir reaksiyon göstermediler" yanıtını verdi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin