Cem Yılmaz: Gösteri 2 sene devam edecek, fahiş fiyatlı biletlere ilgi göstermeyin

Ünlü komedyenden karaborsa uyarısı...

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz: Gösteri 2 sene devam edecek, fahiş fiyatlı biletlere ilgi göstermeyin

Komedyen, oyuncu, yönetmen Cem Yılmaz, "Diamond-Elite-Platinium-Pluss" gösterisinin 2 yıl devam edeceğini belirterek oyuna gelmek isteyenlere karaborsadan bilet almamaları yönünde tavsiyede bulundu.



Kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yılmaz, "Gösteri için karaborsa, yüksek rakamlı bilet almayın, sormayın ki satan olmasın, gerek yok anlamlı değil. Bu mecradan aynı duyuruyu bir kaç kere yaptım. Evet bilet yok evet yer yok ne güzel ... ama gösteri 2 sene devam edecek fahiş fiyatlı biletlere ilgi göstermezseniz sevinirim" diye yazdı.



 




Gösteri için karaborsa,yüksek rakamlı bilet almayın,sormayın ki satan olmasın,gerek yok anlamlı değil.Bu mecradan aynı duyuruyu bir kaç kere yaptım.Evet bilet yok evet yer yok ne güzel ...ama gösteri 2 sene devam edecek fahiş fiyatllı biletlere ilgi göstermezseniz sevinirim.#depp


— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) 17 Mart 2019

 



Yılmaz,  profil fotoğrafı Galatasaray Spor Kulübü'nün forması bulunan bir takipçisinin, "Enteresan bir işin var neden insanlar böyle şeyler peşinde koşar.Bedava olsa da gitmem çünkü espiri yapmak ve gülmek her yerde her zaman bedava bunun için sadece insanlar düşünse yeter sana ihtiyaç yok aslında" yorumuna, "Ben Fenerbahçeliyim, teşekkürler" yanıtını verdi.



 





Ben Fenerbahceliyim,tesekkürler https://t.co/OlAxmZo9Yx


— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) 17 Mart 2019
Etiketler cem yılmaz
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin