Cem Küçük’ten geri vites: 'Artık Ahmet Hakan ve Doğan Grubu’yla ilgili bir şey yazmayacağım'

Küçük, canlı yayında Ahmet Hakan ve Doğan Grubu'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Cem Küçük’ten geri vites: 'Artık Ahmet Hakan ve Doğan Grubu’yla ilgili bir şey yazmayacağım'

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, geçtiğimiz cumartesi sabahı Beyaz TV'de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu "Uyan Türkiyem" programına telefonla bağlanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



Sarıkaya'nın, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'la ilgili "Eskiden Doğan Grubu'nu eleştiriyordunuz. Son zamanlarda Ahmet Hakan ve Aydın Doğan'la ilgili yazılarınızı görmüyoruz. Bununla ilgili yorumunuzu alabilir miyiz?" sorusuna Cem Küçük'ten ilginç bir yanıt geldi.



15 Temmuz darbesine kadar bazı şeylerin söylendiğini ve herkesin birbiri hakkında bir şeyler yazdığını belirten Küçük, "Benim de Doğan Grubu'nun yazarlarıyla ve Aydın Doğan'la ilgili yazdıklarım oldu. Ben hemen hemen hiçkimseye dava açmıyorum. Çünkü gazetecinin köşesi var, televizyonda yerleri var. Başka insanların da bu konuda dava açmasını biraz da yadırgamıştım. Buna Ahmet Hakan da dahil. Ben kin tutan biri değilim. Bazı şeyler artık geçmişte kaldı. Türkiye'nin daha önemli sorunları var. Bunlara odaklanmak lazım. Bir de 4-5 ay önce aldığım bir karar var ve bunu artık uyguluyorum. Biri benim hakkımda bir şey yazmadığı sürece, ben de kimse hakkında bir şey yazmayacağım" dedi.



Küçük, Sarıkaya'nın "Peki Ahmet Hakan benim hakkımda bir şey yazmazsa ben de mümkün değil onun hakıında bir şey yazmayacağım diyor musunuz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:



"Tabii ki. Bu sadece Ahmet Hakan için geçerli değil. Diğer tüm Doğan Grubu yazarları için de geçerli. Yani benim hakkımda bir şey yazmadıkları sürece ben de hiçkimse hakkında bir şey yazmayacağım. Zaten uzunca bir süredir kimseyle ilgili bir şey de yazmıyorum. Bana sataşırlarsa bir şey yazıyorum. Bir de artık bu tür kavgalara da gerek yok. Türkiye'nin FETÖ, PKK ve 2019 seçimleri gibi problemleri varken bu tür kavgaların artık bir yararı da olmuyor."



Küçük'ün bu açıklamalarının ardından Ahmet Hakan'ın, Cem Küçük'e açtığı davayı hatırlatan Sarıkaya, "Küçük'ün bu açıklamalarının ardından inşallah Hakan o davayı çeker" dedi.



AHMET HAKAN DAVAYI GERİ ÇEKTİ



Sarıkaya, programın pazar günü yayınlanan bölümünde ise Küçük'ün açıklamalarının ardından Ahmet Hakan'la görüştüğünü ve Hakan'ın "Madem Cem Küçük bize bir adım attı, ben de ona karşı bir adım atıyorum.Avukatımla görüştüm ve tazminat davamı geri çektim" dediğini açıkladı.



Cem Küçük, Ahmet Hakan'ı “İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun” sözleriyle tehdit etmişti. Hakan da Cem Küçük'ün bu sözleri için 10 bin TL'lik tazminat davası açmıştı.



"Cem Küçük’ten geri vites: 'Artık Ahmet Hakan ve Doğan Grubu’yla ilgili bir şey yazmayacağım'" Galerisine Göz At



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin