Caz dünyasının tanınan ismi Esra Zeynep Yücel, ters köşe yaptı!

Esra Zeynep Yücel'den popüler müziğe hediye; 'Adamın Dibi'

Google Haberlere Abone ol
Caz dünyasının tanınan ismi Esra Zeynep Yücel, ters köşe yaptı!

Başarılı müzik kariyerine 'Adamın Dibi' adlı yeni single çalışması ile devam eden, caz dünyasının tanınan ismi Esra Zeynep Yücel, ters köşe yaparak popüler müziğe yeni ve güçlü bir hediye sunuyor.



12 Haziran’da DMC etiketiyle Netd ve tüm dijital platformlardan yayınlanmaya başlayacak olan 'Adamın Dibi', modern soundu ve vurucu sözleriyle çizgilerinin dışına çıkan Esra Zeynep Yücel’in yaza yakışan kendine has enerjisiyle müzik dünyasında isminden çokça söz ettirmesini sağlayacak.



Sözlerini Esra Zeynep Yücel’in yazdığı bestesini Halil İbrahim Işık ile birlikte yaptığı şarkının tüm kayıtları; sanatçıya sahnede eşlik eden Engin Recepoğulları, Kağan Yıldız, Ekin Cengizkan, Ali Emre Kayhan, Barış Doğukan Yazıcı gibi değerli müzisyenler eşliğinde canlı olarak gerçekleştirildi.



Şarkının sürpriz ismi ise; O Ses Türkiye’nin gözdelerinden rap camiasının başarılı isimlerinden ZEO.



Klip yönetmenliğini işleri beğeniyle takip edilen sanat dünyasının genç yönetmeni Cansu Boğuşlu, koreografisini ise performans sanatçısı Dila Yumurtacı üstlendi. Esra Zeynep Yücel’in sıra dışı danslarıyla dikkat çekecek klip şarkıda olduğu gibi insanların maskelerinden sıkılan, tüm sahtelikler arasında kendini olduğu gibi var etmeye çalışan kimliğin dışavurumunu anlatan bir koreografi içeriyor. Çalışmaları bir ay kadar süren klipte sanatçı ünlü moda ikilisi Raisa & Vanessa tasarımı kostüm giydi.





Esra Zeynep Yücel hakkında



Sözleri kendisine ait olan ilk çalışması “Yalnızlık” ile iTunes Jazz listesinde 1. sıraya yükselen ve Sting’in Fragile şarkısına yaptığı yorumla beğeni toplayan Esra Zeynep Yücel, ABD’deki Stanford Jazz Academy’e kabul gören nadir seslerden biri. Esra Zeynep Yucel aynı zamanda Washington’da yükselen star olarak gösterilen Lena Seikaly ile yeni proje çalışmaları içinde.



Caz dünyasının tanınan ismi Esra Zeynep Yücel, ters köşe yaptı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin