Canevim dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

atv'nin yeni dizisi Canevim'in yayın tarihi duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Canevim dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

Koliba Film’in yeni dizisi Canevim’in yayın tarihi belli oldu. Dizinin ilk bölümü, 27 Mayıs Pazartesi akşamı atv ekranlarına gelecek.



Canevim’in 1. bölüm 2. tanıtımı dün akşam yayınlandı. Dizinin, müziği ile de dikkat çeken tanıtımı, seyircinin ilgi odağı oldu ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı. Dizi, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.





"Aile yıldızlar gibidir... En çok karanlıkta parlar" sloganıyla dikkat çeken Canevim dizisi, yediden yetmişe tüm izleyicileri atv ekranlarında buluşturacak.



Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği Canevim’de başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik paylaşıyor.



Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı’nın rol aldığı dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.



İzleyenleri derinden etkileyecek güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayacak Canevim, 27 Mayıs Pazartesi akşamı atv ekranlarında.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin