'Canavar Gibi' filminin galası yapıldı!

3 Ağustos Cuma günü vizyona girecek olan “CANAVAR GİBİ” filminin galası, Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
'Canavar Gibi' filminin galası yapıldı!

Empati ve Zar Yapım ortaklığında çekilen, başrollerinde ise Şevket Çoruh, Ayçin İnci, Ruhi Sarı, Bülent Çolak ve Hüseyin Elmalıpınar’ın yer aldığı fantastik komedi filmi Canavar Gibinin galası, 1 Ağustos Çarşamba günü (bu akşam) Kanyon Cinemaximum sinemalarında yapıldı.



“Türk İşi Frankeştayn” sloganıyla yola çıkan filmin galasına, yönetmen ve oyuncuların yanı sıra, sanat ve cemiyet hayatından da ünlü isimler katıldı.



'Canavar Gibi' filminin galası yapıldı!



Filmle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin “Frankeştayn”ı Şevket Çoruh; “Çok büyük emekler verdik. Bu kez çok farklı bir karakteri canlandırıyorum. Beğeneceğinizi umduğumuz bol kahkahalı bir film bekliyor sizleri” ifadelerini kullandı.



Yönetmenliğini Özgür Bakar’ın üstlendiği, senaryosunu yine Özgür Bakar’ın, Suat Özkan ve Alper Kıvılcım’la birlikte kaleme aldığı ve oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Sinan Bengier, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar, Haldun Boysan, Tolga Yüce ve Nazlı Tosunoğlu gibi isimlerin yer aldığı “Canavar Gibi”, 3 Ağustos’ta vizyonda olacak.



Sinema dünyasının efsane korku karakteri Dr. Frankenstein’ın, komedi karakteri olarak karşımıza çıktığı Canavar Gibi’nin konusu ise şöyle:



İstanbul’un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan Gürbüz (Şevket Çoruh), çevresinde üç kağıtçı ve dolandırıcı biri olarak tanınmaktadır. Bir gün Sarı Kenan (Hüseyin Elmalıpınar) isimli bir mafya babasıyla ters düşer ve bu durum canına mal olur. Hikâyemiz de bu olaydan sonra başlar…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin