Can Yaman’dan flaş Demet Özdemir açıklaması!

Yakışıklı oyuncu, Demet Özdemir'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Can Yaman’dan flaş Demet Özdemir açıklaması!

Etiler'de bir nişan törenine katılan yakışıklı oyuncu Can Yaman, 'Erkenci Kuş' dizisindeki partneri Demet Özdemir ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Can Yaman, katıldığı törenden çıkışında eski partneri Demet Özdemir’le ilgili soruya da yanıt verdi. Yaman, geçen hafta doğum gününü kutlamamasının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulunmuştu.



tv100'de yayınlanan Magazin Hattı’nın haberine göre; Can Yaman sosyal medyadan sitemkar bir mesaj yayınlamış ve “Doğumgünümü içtenlikle kutlayan herkese çok teşekkür ederim, kutlamayanların da canı sağolsun” demişti. Bu mesajın ardından akıllara ilk gelen isim de  Demet Özdemir olmuştu. Konuyla ilgili sorular üzerine yakışıklı oyuncu “Demet benim için çok değerli… Çok kıymetli… Çok özel… Her zaman da böyle olacak. Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın. Hiç önemli değil. Her zaman da bir numaralı fanı, takipçisi ben olacağım” dedi.



Saçlarımı bağışlamak istiyorum



Can Yaman, saçlarını bağışlamayı düşündüğünü de açıkladı. Ünlü oyuncu rol için saçlarını kestirmesi gerektiğinde bunu yardım amaçlı yapmayı planladığını ifade etti.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin