Can Yaman Servet’te hangi sürpriz isimlerle başrolü paylaşacak?

Dolunay dizisi final yapan Can Yaman’ın yeni projesi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Can Yaman Servet’te hangi sürpriz isimlerle başrolü paylaşacak?

Başrolünü Özge Gürel’le oynadığı 'Dolunay' dizisi, yılbaşı gecesi 26. bölümde final yapan Can Yaman’ın yeni projesi belli oldu. Aynı zamanda avukat olan yakışıklı oyuncu, Ortaks Yapım’ın 'Servet' isimli dizisiyle el sıkıştı.



Can Yaman dizide de hukuk eğitimi almış Kerem rolüne hayat verecek. “Aşk hayattaki en değerli servettir” sloganıyla ekrana taşınacak diziyi Devrim Yalçın yönetecek. Show TV’de ekrana gelecek dizinin kadın yıldızı Sebahat Kumaş oldu. Karagül dizisiyle yıldızı parlayan Kumaş, son olarak “Kalbimdeki Deniz” dizisindeki performansıyla beğeni toplamıştı. Genç kuşağın öne çıkan yıldızlarından Baran Bölükbaşı da “Servet”in oyuncu kadrosuna katıldı. Adı Efsane dizisiyle tanınan Bölükbaşı, geçen aylarda “Sevda’nın Bahçesi” dizisinde Alina Boz’la partner olmuştu.



Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan “Servet” dizisinde, paylaşılamayan dev bir servetin entrikalarla örülü hikayesi beyazcama taşınacak. Kimsesizler yurdunda büyüyen Ferah Özay isimli genç kız, aslında çok zengin bir ailenin varisidir. Yıllar önce düşmanıyla beraber olan annesinin ölüm emrini veren dedesi Kudret Fettah, ölüm döşeğinde Ferah’ın bulunması için oğlu gibi büyüttüğü Kerem Kemal’a görev verir. Kerem’in üniversiteli Ferah’ı bulmak için Adana’ya yola çıkması aslında ona büyük bir aşkın da kapısını açar. Ancak ortada büyük bir engel vardır. Kudret’in  en büyük mirasçısı olan oğlu Yener Fettah... Yener, servetin ortağı Ferah’ın bulunduğu anda öldürülmesini ister.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin