'Çakır'ı öldürmüştü, 'Filinta'yı da karıştıracak

'Kurtlar Vadisi'nde rol alan oyuncu, TRT1 dizisine konuk oluyor.

Google Haberlere Abone ol
'Çakır'ı öldürmüştü, 'Filinta'yı da karıştıracak

Başrollerinde Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi'nin yer aldığı, ES Film ve Maya Film ortak yapımı TRT1 dizisi 'Filinta'nın bugün yayınlanacak 7. bölümünde tansiyon yükselecek.



Galata Müşiri Filinta Mustafa, bu hafta kurulacak Osmanlı Bankası uğruna işlenen cinayetlerin peşinde iz sürecek. Filinta Mustafa'nın banker cinayetlerinde kıyasıya kovalama ve iz sürme mücadelesinde  karşısındaki isim, ekranların uzun soluklu dizilerinden 'Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' (Oktay Kaynarca) karakterini vurarak, öldürmüş olan 'Cerrahpaşalı Halit' olarak tanınmış oyuncu Özcan Varaylı olacak.



Ölüm Boris'in yakınından geçiyor



Senaristliğini Altuğ Küçük'ün, yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın yaptığı Filinta’nın 7. bölüm konusu şöyle:



Boris Zaharyas (Serhat Tutumluer) Osmanlı devletinin kuracağı banka için çalışmalara devam etmektedir. Ve bundan asla vazgeçecek gibi gözükmemektedir. Bu arada bir suikata uğrar. İstanbul'da bankerler çok mahir bir katil tarafından öldürülmektedir. Tüm şüpheler Banker Murad'ın (Serhan Süsler) üstündedir. Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür) ve Filinta Mustafa bu ölümlerin peşine düşerler. 'Uzun Tüfek' (Özcan Varaylı) namıyla anılan bu katil ise İstanbul sokaklarında ölüm yağdırmaya devam etmektedir.



Lara Zaharyas'ın da hayatı tehlikeye giriyor



Babası Boris ​Z​aharyas'ın aksine iyilik peşinde koşan kızı Lara Zaharyas'ın (Damla Aslanalp), dizinin 7. Bölümünde hayatı tehlikeye girecek. Kadı Gıyaseddin'in kendisi için tahsis ettiği Kadılık'taki odasında yardıma ihtiyacı olan yoksullara dadısı Gülbahar (Feyza Işık) ile birlikte yiyecek ve içecek temini sağlayan Lara Zaharyas'ın yolu bir şekilde bu banker cinayetlerinin ortasına düşecek.



Kadı Gıyaseddin kendini namluların önüne attı



Uzun Tüfek lakaplı banker cinayetlerinin peşinde olan Mustafa, Kadı Gıyaseddin, Lara'nın bir anda ortadan kaybolmasının üzerine, dadısı tarafından götürüldükleri adreste, genç kızın bu olayların göbeğinde olduğundan habersizlerdir. Ve Lara'yı kurtarma uğruna Kadı Gıyaseddin’de Mustafa ile birlikte kendini namluların önüne atacaktır.



'Filinta' bu akşam saat 20.00'de TRT1'de ekrana gelecek.



"'Çakır'ı öldürmüştü, 'Filinta'yı da karıştıracak" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin