TV5'ten flaş Çağlar Cilara kararı!

Çağlar Cilara, TV5 kanalında program yapıyordu.

Google Haberlere Abone ol
TV5'ten flaş Çağlar Cilara kararı!

TV5'te program yapan Çağlar Cilara, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş'ı konuk ettikten sonra, kanal ile yolları ayrıldı.



Alper Taş, programda, “LGBT konusunda onların kendi meclislerinde aldıkları kararları ve sorunlarının takipçisi olacağım. Biz LGBT için söylediklerimizin her zaman arkasındayız. Dün de böyle düşünüyorduk. Bugün de böyle düşünüyoruz. Biz onların insanca yaşamalarını sağlayacağız” diye belirtti. Taş, ayrıca, "Lafa geldi mi diyorlar ki; ''Yaratılanı severim, Yaradan'dan ötürü'. E ne oluyor o zaman, LGBTİ’lere bu kadar öfke duyuyorsunuz, kin duyuyorsunuz? Onlar da Allah'ın yarattığı bir kul, öyle yaratmış madem, onların suçu ne" diye ifade etti.



'Propaganda yapılıyor' denilerek...



Alper Taş'ın ifadelerinden sonra, program ve Çağlar Cilara sosyal medyada “LGBT propagandası yapılıyor” denilerek hedefe konuldu. Tepkilerin ardından TV5, bir açıklama yaptı. Açıklamada, yayın kurulunun Çağlar Cilara'nın programını yayından kaldırdığı belirtildi.



TV5'ten yapılan açıklama şu şekilde:



TV5'ten flaş Çağlar Cilara kararı!



Çağlar Cilara'dan açıklama



Çağlar Cilara da konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kişisel Twitter hesabından paylaşım yapan Cilara, şu ifadeleri kullandı:



"TV5 macerası da bitti. Türkiye'de gazeteciler siyasi kutuplaşmanın, kavganın, gürültünün arasında kalıyor. Ben sorumu sorarım, haber çıkarırım, 8 yılda 3 binin üzerinde program yaptım. On binin üzerinde programlarımdan haber çıktı. Soru sormaya devam edeceğim merak etmeyin."




TV5 macerası da bitti.



Türkiye'de gazeteciler siyasi kutuplaşmanın, kavganın, gürültünün arasında kalıyor.



Ben sorumu sorarım, haber çıkarırım, 8 yılda 3 binin üzerinde program yaptım. On binin üzerinde programlarımdan haber çıktı.



Soru sormaya devam edeceğim merak etmeyin. https://t.co/rFEKAyETXc


— Çağlar Cilara (@caglarcilara) 5 Mart 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin