'Burcu Güneş hayallerimle oynadı'

Genç şarkıcı Ulviye Koçak, Sokaktayız programında Mustafa Kılıç'ın konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Burcu Güneş hayallerimle oynadı'

Scorp'ta söylediği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken ve Eylül ayında müzikseverler ile buluşturduğu ‘Allah Aşkına Yapma’ isimli single çalışması ile son dönemlerde çok konuşulan Ulviye Koçak, Youtube'daki Kolektif Sanat kanalında yayınlanan 'Sokaktayız' programına samimi açıklamalarda bulundu.



‘VERDİĞİ SÖZLERİN HİÇBİRİNİ TUTMADI’



Ünlü şarkıcı Burcu Güneş'in jüri üyesi olduğu bir radyo programında düzenlenen şarkı yarışmasında birinci olan Koçak; Burcu Güneş'in kendisine verdiği sözlerin hiçbirini tutmadığını söyledi.



‘HAYALLERİMLE OYNADI AMA YILMADIM!’



Burcu Güneş'le randevulaşıp 3 defa İstanbul'a geldiğini belirten Koçak, 'Bu işlere yeni başlayan biri olarak heyecanla, kendisinin bana verdiği sözlere güvenerek, Burcu Güneş'le görüşmek için 3 defa İzmir'den İstanbul'a geldim. Bekledim, verdiği randevuların hiçbirine de gelmedi. Evet, o dönemler hayallerimle oynadı.' dedi.



‘ZORLUK NEDİR BİLMEDİĞİ İÇİN DÜNYA ONA ÇOK GÜZEL’



Sözlerine, Güneş'e sitemlerini ileterek devam eden Koçak, 'İnsanlar tutamayacakları sözler vermemeli. Kimin ne zorluklarla İstanbul’a görüşmeye geldiğini bilmediği için dünya ona dünya çok güzel. Ama ben yılmadım! Yine hayallerimin işini yapıyorum, yine sahnelerdeyim. Kimseye ihtiyacım yok.' dedi.



 







 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin