Burcu Esmersoy ünlü dizinin tahtına oturacak

Ünlü sunucu popüler dizi için düzenlenen etkinliğe katılacak.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Esmersoy ünlü dizinin tahtına oturacak

CNBC-e’nin çok konuşulan dizilerinden Game Of Thrones'un üçüncü sezonu bitmesine rağmen halen konuşulmaya devam ediyor ve izleyiciler tarafından merakla dördüncü sezonu bekleniyor. Game Of Thrones için kış ayı bitse de CNBC-e izleyicilerini kışa yaklaşırken yeni sürprizler bekliyor. Eylül 2011’de CNBC-e tarafından yaptırılan ve Game Of Thrones’un en önemli sembollerinden biri olan demir taht, İstanbul’un çeşitli noktalarında hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.



CNBC-e’nin Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirilen yarışmada; izleyiciler, #taht hashtag’ini kullanarak taht üzerinde çektirdikleri fotoğrafı paylaşıyor. En eğlenceli fotoğrafı çektiren izleyiciler ise Game Of Thrones’a ait sembolik bir hediye kazanıyor.



Şimdiye kadar Beşiktaş, Ortaköy, Nişantaşı ve Bebek’i dolaşan taht ile izleyiciler, #taht hashtag’ini kullanarak 441 tweet attı ve bu tweetler kümülatif toplamda 8 milyon 728 bin 169 hesaba ulaştı.



Online olarak başlayan etkinlik, offline kanadında online etkileşiminin 4 katına ulaşarak büyük bir başarıya da imza attı. Her etkinlikte izleyicilerin taht üzerinde çekilmiş fotoğrafları, Game Of Thrones çerçevesi ile birlikte hediye edildi. Sadece 2013’de düzenlenen etkinliklerde yaklaşık 10 bine yakın izleyici fotoğrafını çekerek hafızalarda yer edindi.



Game Of Thrones tahtı, 6 Ekim’de saat 11.00 ila 22.00 arası Kanyon’da Game Of Thrones serverleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Game Of Thrones’un en büyük hayranlarından biri olan Burcu Esmersoy da, saat 14.00’te Kanyon’da gerçekleşecek etkinliğin misafiri olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin