Burcu Biricik '8. Gün' için uçtu!

Ünlü oyuncu, yükseklik korkusuna rağmen yüzlerce metre yüksekte parasailing yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Biricik '8. Gün' için uçtu!

Burcu Biricik, merakla beklenen '8. Gün' dizisi için, yükseklik korkusuna rağmen yüzlerce metre yüksekte parasailing yaptı.



Yakında atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan '8. Gün' bitmeyen temposu, sırları ve heyecanı zirvede tutan senaryosu ile izleyenleri ekran başına toplayacak. Dizinin Antalya’da yapılan çekimlerinde Burcu Biricik parasailing ile yüzlerce metre yükseğe havalandı.



Yükseklik korkusuna rağmen uzun süre gökyüzünde kalan Biricik, çekimin sonlarına doğru heyecanını yenerek keyifli zamanlar geçirdi. Burcu Biricik rolünü tamamlandıktan sonra, bu kez gökyüzünün keyfini doyasıya çıkarabilmek için rol arkadaşı Yiğit Kirazcı ile bir kez daha havalandı.



Antalyalı olan Burcu Biricik’in geleceğini duyan arkadaşları Beldibi’nde yapılan çekimlerde oyuncuyu ziyaret ederek hasret giderdiler.



Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş’ın yanı sıra Gökçe Yanardağ, Sermet Yeşil, Deniz Karaoğlu ve Orhan Güner rol aldığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar’ın yaptığı “8.Gün”çok yakında izleyici karşısında olacak.



"Burcu Biricik '8. Gün' için uçtu!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin