'Bülent Ersoy’la çalışmak zekamı geliştirdi'

Osmantan Erkır, Hürriyet'ten Tülay Demir Oktay'ın sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Bülent Ersoy’la çalışmak zekamı geliştirdi'

Bir döneme damga vuran Popstar, Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo'dan oluşan jürisiyle, yarın akşam canlı yayınla ekranlara dönüyor. Popstar'ın yapımcısı ve sunucusu Osmantan Erkır, Hürriyet Gazetesi'nden Tülay Demir Oktay'a, yeni jüriyi, olası gerilimleri ve formattaki yenilikleri anlattı.



Tülay DEMİR OKTAY / HÜRRİYET



Ersoy'la çalışmak zekamı geliştirdi



Gerçek starlara toz kondurmuyorsunuz...



- Ben hâlâ onlardan çok şey öğreniyorum. Şunu söyleyeyim mesela, Bülent Ersoy’la çalışmak benim zekamı geliştirdi.



Nasıl yaptı bunu?



- Öyle insanlar ki onlar, inanın biz şimdi konuşuyoruz değil mi, onlar 15 dakika sonra konunun nereye varacağını tahmin eder, ona göre sohbeti yönlendirir. O yüzden karşısında hızlı düşünmek zorundasınızdır. Çok zekiler, çok. Ve bu tip insanlarla çalışırken otomatik olarak sizin zekanız da gelişir; daha geniş, daha hızlı düşünmeyi öğrenirsiniz.



Bülent Hanım’a hayransınız...



- Ama o bir ekol. İnanır mısınız, bunca yıllık tecrübesine rağmen hâlâ yayın heyecanı yaşıyor. Bunu bana açık açık söyledi, “Sabahlara kadar uyuyamayacağım, biliyorum” dedi. Bu hem seyirciye hem de kendine olan saygısını gösterir.

Dediğim gibi gerçek bir ekol. Dün stüdyoda konuştuk biraz Bülent Ersoy ve Selçuk Tekay’la, öyle şeyler anlatıyorlar ki... Resmen bir dönemde imzaları var. Allah gecinden versin, onlarla birlikte bazı şeyler bitecek. O yüzden her anlarının değerini bilmek gerek.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin