Bu yaz Star ekranında neler var?

Star, yaz dönemi programlarını bir tanıtımla duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Bu yaz Star ekranında neler var?

Kuzgun, Kardeş Çocukları, Erkenci Kuş, İstanbullu Gelin, Avlu ve Söz dizileri ile başarılı bir sezon geçiren Star, yaz ekranı hazırlıklarını tamamladı. Kanal, yaz döneminde ekrana gelecek diziler, yarışmalar ve televizyonda ilk kez yayınlanacak filmler ile izleyicisine renkli bir yaz yaşatacak.



Sanem & Can aşkı bu yaz da çok konuşulacak!



Ekranların en sevilen çifti Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerini paylaştığı fenomen dizi 'Erkenci Kuş' yeni bölümleri ile Salı akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.



Bu yaz Star ekranında neler var?



Onur Buldu ile gülmeye devam...



Başarılı oyuncu Onur Buldu’nun sunuculuğunu yaptığı, 'Eyvah Düşüyorum', yeni bölümleriyle hem yarışmacılara, hem de ekran başındaki izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.



Bu yaz Star ekranında neler var? - Resim : 2



Alp Kırşan, Star ekranlarında...



'Kapanmadan Kazan' yarışması ile ekranlara geri dönen Alp Kırşan, yaz akşamlarına keyif katacak. Yarışmacılarına bol ödüller kazandıran yarışma, sürprizleri ve Alp Kırşan’ın sempatik sunumu ile kısa sürede izleyenlerin favorisi olacak.



Bu yaz Star ekranında neler var? - Resim : 3



Nejat ve Suna’nın aşk oyunu izleyicinin kalbini fethedecek



Başrollerini; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı yeni dizi 'Benim Tatlı Yalanım' da ayrı dünyaların insanları olan Nejat ve Suna’nın süprizlerle dolu hikayesi şimdiden merak konusu oldu.



O3 Medya imzalı, yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği, senaryosunu, Deniz Dargı ile Murat Taşkent’in kaleme aldığı, Ahmet Saraçoğlu, Gonca Sarıyıldız, Aslı İnandık, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen ve Ali Yoğurtçuoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı “Benim Tatlı Yalanım”, sevilen isimleri ve sıcacık hikayesi ile 13 Haziran Perşembe izleyici ile buluşacak.



Bu yaz Star ekranında neler var? - Resim : 4



Star ekranlarında sinema şöleni



Star, sinema kuşağında ekrana getireceği; Züğürt Ağa, Çiçek Abbas, Şabaniye, Tokatçı gibi unutulmaz Yeşilçam fimleri ve John Wick 2, La La Land, Sihirbazlar Çetesi 2 gibi televizyonda ilk kez ekrana gelecek yapımlar ile sinemaseverleri ekran başına davet edecek.



Tanıtımı izlemek için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin