Brezilya'da kadınlar Engin Akyürek günü düzenliyorlar

Sao Paulo'da yaşayan bir grup Brezilyalı kadın, oyuncu Engin Akyürek hayranı.

Google Haberlere Abone ol
Brezilya'da kadınlar Engin Akyürek günü düzenliyorlar

Sayıları günden güne artan Akyürek fan kulüp üyeleri, belirli periyotlarda bir kafede buluşarak Engin Akyürek günü yapıyor.



Buluştukları zamanlarda Engin Akyürek'in özel hayatından sanat hayatına kadar her tür konuyu birbirleriyle paylaşıp yemek yiyen ekip; aynı zamanda oyuncu adına kan bağışı yaparak yararlı faaliyetlerde de bulunuyor.Engin Akyürek hayranı Brezilyalı kadınlar, sık sık buluşup oyuncu hakkında konuşuyorlar.



Brezilya'da kadınlar Engin Akyürek günü düzenliyorlar



Türkçe öğrenme merakı



Grupta, birçok meslek grubundan kadın var. Bu kadınların eşleri veya sevgilileri ise kesinlikle kıskançlık krizine girmeyip tam tersi eşlerini destekliyor. Engin Akyürek'e olan ilgilerinin sonucunda Türk diline ve kültürüne de meraklarının arttığını söyleyen grup, Yunus Emre Enstitüsü tarafından Sao Paulo'da düzenlenen konsere de katıldı.Etkinlikte bestekar Osmanlı padişahlarının eserlerini dinleyen grup, konser sonrasında Yunus Emre Enstitüsü'nün oluşturduğu uzaktan Türkçe eğitim portalı hakkında da bilgi aldı. Engin Akyürek hayranı kadınlar, ünlü oyuncunun fotoğrafını telefon ve su şişelerine bastırmış.



Brezilya'da kadınlar Engin Akyürek günü düzenliyorlar - Resim : 2Brezilya'da kadınlar Engin Akyürek günü düzenliyorlar - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin