'Böyle garip neden olamaz!'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Böyle garip neden olamaz!'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Böyle garip neden olamaz!



Hande Erçel, Murat Dalkılıç’la ayrılığının ardından açıklama yaptı. Annesinin sağlık sorunlarıyla ilgileneceğini, bu süreçte sadece ailesiyle beraber olmak istediğinin altını çizdi. Dalkılıç bu süreçte sevgilisinin yanında yeterince olmadı mı dersiniz?



Ömür Gedik: Taraflar bu polemikten hayli sıkıldı bence. Bence kendileri de daha fazla açıklama yapıp uzatmasınlar. Ayrıldılar, bitti gitti işte.



Onur Baştürk: Belki Murat yeterince Hande’nin yanında yer aldığına inanıyordur, yeterince destek olduğuna. Hande’ye ise bu destek yeterli gelmemiş olabilir. Algı farklılığı yani. Çünkü hassas ve ağır bir dönem, dolayısıyla duyguların terazisinde çeken yük aynı değil.



Cengiz Semercioğlu: Ben annemle ilgileneceğim o yüzden sevgilimi terk ediyorum diye bir gariplik olamaz. Demek ki Murat Dalkılıç bu süreçte manevi olarak Hande’nin yanında olamadı. İlla yabancı kadınlarla alem yapmasına gerek yok, arkadaşlarıyla halı sahada maç oynasa bile yeter. Bu zor gününde sevgilinin yanında olacaksın... Olmadığına göre ortada aşk yok, bir proje var demektir...

Hande için de aynısı geçerli ortada aşk olsa bu kadar kolay bırakılır mı?



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin