'Böyle bir kibir Kraliyet Ailesi mensubunda yok'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Böyle bir kibir Kraliyet Ailesi mensubunda yok'

Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Sosyal medya zehirlenmesi



İki farklı boşanma... Bircan Bali ve Şenol İpek, “Uzun süredir bizden birlikte fotoğraf paylaşımı istiyordunuz. İşte buradayız. Biz boşandık ve iyiyiz” diyerek boşandıklarını açıkladı. Diğer yandan Berk Oktay’la Merve Şarapçıoğlu’nun ayrılığı ihanet ve şiddet iddialarıyla duyuruldu.



Ömür Gedik: Evlilikler benzer şekilde hep güzel sözlerle, şahane niyetlerle, vaatlerle başlıyor da işte bu iki çiftte olduğu gibi ayrılıklar aynı yaşanmıyor.

Gerçi Bircan ve Şenol’unki gerçekten istisna, böyle boşanmalara sık rastlamıyoruz. Keşke hepsi böyle olsa ama bu kadar medenisi pek yok. Tebrik ediyorum ikisini de.

Merve ve Berk Oktay’ınki ise pek sert bir ayrılık. Berk çok sevdiğim bir oyuncu ve arkadaşım aynı zamanda. Merve’yle ilişkileri çok eskilere dayanıyor, yeni tanımıyorlar yani birbirlerini.

Berk’in öyle şiddete başvuracak biri olduğunu sanmıyorum, iddiaların doğru olduğuna inanasım gelmiyor. Öyle ya da böyle boşanma aşamasının bu cümlelerle gündeme gelmesi çok üzücü. Ayrılıklarının böyle olacağını bilseler eminim hiç evlenmezlerdi.



Onur Baştürk: İlk çift medeni, tatlı tatlı yolları ayırmış, en güzeli en çok arzu edileni. Ama çok abartmışlar, “Bizden fotoğraf paylaşımı bekliyordunuz” diyerek. Böyle bir kibir Kraliyet Ailesi mensubunda yok valla. İkinci çifte gelince...

Maalesef çok tipik artık bu boşanma nedeni. Şiddet sıradanlaşmaya başladı evliliklerde. Çok üzücü.



Cengiz Semercioğlu: Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay’ın yaşadıkları bunca şeyden sonra evliliklerini sürdürebilmesi mucizeydi zaten. Merve’nin sosyal medya hesapları hack’lenmiş ve çiftin uygunsuz fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Burun estetiği denilen şeyler yoksa aile içi şiddetin sonucu muydu bilmiyoruz. Bu çiftle uğraşan birileri vardı ve sonunda amaçlarına ulaştılar. Berk Oktay için hiç de iyi olmadı bu sürecin böyle işlemesi...

Bircan Bali ve Şenol İpek’e gelince... Hiç böyle bir boşanma görmemiştim ben. Fazla sosyal medya zehirlenmesi...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin