BluTV'nin sevilen dizisi 7Yüz'den bir ilk!

7Yüz, Avustralya’da bir dijital platformda gösterilecek ilk Türk dizisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
BluTV'nin sevilen dizisi 7Yüz'den bir ilk!

Her geçen gün kullanıcı sayısını artıran, hem Türkiye’de hem de dünyada dijital yayıncılıkta yatırımlar yapan BluTV’nin beğeni toplayan dizisi ‘7Yüz’, Avustralya’da izleyicilerle buluşacak. Yıldız isimleri kadrosunda barındıran yapım, Avustralya’da bir dijital platformda gösterilecek ilk Türk dizisi oldu.



‘Masum’la başladığı yolculuğuna yedi farklı sıradışı hikayeyi barındıran ‘7Yüz’ ile devam eden BluTV, bu projesini Avustralya’da diziseverlerle buluşturacak. Dizinin global distribütörlüğünü üstlenen Keshet International, uluslararası televizyon yayıncılığının kalbinin attığı MIPTV’de ‘7Yüz’ün, Avustralya’nın dijital VOD (video on demand / isteğe bağlı içerik) dijital platformu SBS’te seyredilebileceğini duyurdu. Bu, aynı zamanda BluTV için önemli bir 'ilk'i de taşıyor. ‘7Yüz’, Avustralya’da bir dijital platformda yer alacak ilk Türk dizisi oldu.



Yapımcılığını BirFilm’in üstlendiği; Tunç Şahin, Umut Aral, Alphan Eşeli ve Ceylan Özgün Özçelik’in yönettiği, 7 bölümden oluşan dizi, kendi içinde başlayıp biten yedi hikayeyi anlatarak her bölümünde karakterlerini en karanlık taraflarıyla yüzleştiriyor. Genco Erkal’dan Tilbe Saran’a, Cem Davran’dan Belçim Bilgin ve Melisa Sözen ile Damla Sönmez’e önemli isimlerin yer aldığı ‘7Yüz’, Türkiye’de diziseverlerle buluşmasından iki yıl sonra Avustralya’da izleyicilerin beğenisine sunulacak.



‘7Yüz’, her biri 60 dakika olan yedi bölümden oluşuyor.



BluTV'nin sevilen dizisi 7Yüz'den bir ilk!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin