BluTV ve 140journos'tan dikkat çeken yeni proje!

BluTV ve 140journos’un beraber hayata geçirdiği Sıkışmışlık, yakında izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
BluTV ve 140journos'tan dikkat çeken yeni proje!

BluTV ve 140journos’un beraber hayata geçirdiği, yeni belgesel serisi çok yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Video projeleri ve araştırmaları ile çok konuşulan yeni medya yayıncısı 140journos’un BluTV ile ortak çalışması 'Sıkışmışlık'ta kontrol edemediği dinamiklerin etkisinde çıkmaza sürüklenen 6 karakterin hikayesi anlatılıyor.





BluTV ile son dönemde yaptığı araştırmaları ve belgeselleri ile dikkatleri üstüne çeken yeni medya yayıncısı 140journos’un ilk iş birlikleri ‘Parayı Vuranlar’ belgesel serisi, geçtiğimiz sene yayınlanmış ve çok konuşulmuştu. BluTV ile 140journos ortaklıkları farklı projelerle takipçilerinin dikkatini çekmeye bu sene de devam edecek.



BluTV ve 140journos'tan dikkat çeken yeni proje!



‘Parayı Vuranlar’ın ardından 140journos ve BluTV’nin ortak projesi ‘Sıkışmışlık’ çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 6 farklı karakterin hayatındaki çıkmazlarının odağa yerleştirildiği 6 bölümlük belgesel serisi aile, devlet ve toplum gibi kurumların kişisel hayatlarımıza etkisini sorgulayacak. Ekran başındakiler, bu altı farklı karakterin hikayesiyle yalnız olmadıklarını hissedecekler.



BluTV ve 140journos'tan dikkat çeken yeni proje! - Resim : 2



Kürşad Bayhan, Çağdaş Erdoğan, Egemen Öztürk, Ümit Oktay Aymelek ve Mail Murad tarafından çekimleri yapılan, editöryal çerçevelendirmesini Dilan Karadağ'ın oluşturduğu, yaratıcı kurgusunda Serkan Arslan ve sanat yönetiminde Berkant Akarcan'ın çalıştığı, yaratıcı yönetmenliğini Cem Aydoğdu’nun ve yapımcılığını Engin Önder'in üstlendiği ‘Sıkışmışlık’ içinde kısılıp kaldıkları kozayı yırtmaya çalışan insanların derinlemesine hikayelerini gözler önüne serecek.



BluTV ve 140journos'tan dikkat çeken yeni proje! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin