Bizim Hikaye'den Koruncuk yararına sezon finali!

FOX'un 'Bizim Hikaye'nin sezon finali etkinliği geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Bizim Hikaye'den Koruncuk yararına sezon finali!

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştığı, MEDYAPIM’ın yapımcılığını üstlendiği, FOX’un büyük beğeni ile izlenen dizisi 'Bizim Hikaye'nin sezon finali etkinliği geçtiğimiz akşam Urza İstinye’de gerçekleştirildi.



Bizim Hikaye'den Koruncuk yararına sezon finali!



Koruncuk Vakfı yararına bir araya geldiler



Düzenlenen sezon finali etkinliğinde FOX ve Koruncuk Vakfı yöneticileri, dizinin başrol oyuncuları ve tüm dizi ekibi bir araya gelip, keyifli bir akşam yemeği eşliğinde dizinin sezon finalini kutladılar.



Bizim Hikaye jenerik müziğinin sahibi şarkıcı Çağatay Akman’ın sürpriz performans gösterdiği gece için yapılan bilet satışından elde edilen tüm gelir Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.



Bizim Hikaye'den Koruncuk yararına sezon finali! - Resim : 2



FNG Genel Müdürü Cenk Soner ve MEDYAPIM kurucusu Fatih Aksoy gecede “El Ver, Hayata Atılsın” projesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan bir konuşma yaptıktan sonra, Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Melih Yalçın da FOX ile Bizim Hikaye ailelerine vermiş oldukları destekten dolayı plaket takdim etti. Geç saatlere kadar süren etkinlikte, tüm ekip hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.



Bizim Hikaye'den Koruncuk yararına sezon finali! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin