Bizce İletişim'e uluslararası ortak!

Halkla İlişkiler sektöründe 14 yıldır faaliyet gösteren Bizce İletişim ile ABD’ li Conway PR & Marketing ortaklık anlaşması imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Bizce İletişim'e uluslararası ortak!

İletişim ve pazarlama hizmetlerinin yanı sıra, uluslararası düzeyde genişleme planlayan şirketlerin yatırım çekmek isteyen devlet kurumlarının da ihtiyaçlarına b2b networking çözümleri de sunan Conway, Türk pazarına Bizce İletişim ortaklığında adım attı.



Bizce İletişim hali hazırda, Watergarden İstanbul, Mipim, Mapic, Alkaş, Mango, Calzedonia Group, Première Vision SA, Sirha Istanbul, Radisson Hotel Group, Jolly Tur, The Woolmark Company, Dubai Big 5, Hotiç gibi birçok markaya hizmet vermekte.



Conway PR & Marketing’ in sunduğu hizmetler arasında ise pazarlama, medya ve yatırım danışmanlığı yer alıyor. Sydney’de 2019 yılında gerçekleşecek World Forum, Yabancı Yatırım Eğitim Seminerleri gibi yatırım alanında birçok etkinlik de organize eden; “Site Selection’ basılı yayın ile de yatırım dünyasının nabzını tutan Conway verdiği tam kapsamlı hizmetleri Portekiz, Tayland, Fransa, Hong Kong, Yeni Zelanda, Orta Avrupa, Güney Amerika, Güney Afrika gibi birçok bölgede edindiği deneyimlere dayandırıyor.



Conway’in Kurucusu McKinley Conway ise sundukları hizmeti şu sözlerle tanımlıyor; “Özellikle, üretken şirketler ile dünyanın dört bir yanındaki şehirleri, ülkeleri ve milletleri temsil eden kişiler ile irtibata geçmek isteyen firmalar ve kurumlar arasında önemli bir iletişim bağlantısı sağlıyoruz. Geliştirme sürecinin bir parçasıyız. Gelecekte bir rol oynuyoruz. Ve bugün bölgelere daha iyi bir yaşam kalitesi getirmeye yardımcı oluyoruz”.



Bizce İletişim Ceo’su Esra Dalgıç ise ortaklıkla ilgili şunları söyledi; “Conway Marketing PR ajansı ile 2017 sonu itibariyle başlayan görüşmelerimiz olumlu sonuç verdi. Türkiye’nin iş potansiyeline inanan ve güvenen ortağımız, Türk pazarında faaliyetlerine Bizce ortaklığı ile başlama kararı aldı. Bundan sonra Türk markalarına ulusal ve uluslararası alanda 360 derece pazarlama danışmanlığı hizmeti vereceğiz. Conway Marketing PR gibi itibarlı bir ajans ile ortaklık yapacak olmaktan ötürü gururluyuz”.



 


Etiketler bizce iletişim
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin