'Bırak da Çukur’u, Çukur’un adamı yönetsin!'

Çukur'un yeni bölümünden bir fragman daha yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
'Bırak da Çukur’u, Çukur’un adamı yönetsin!'

Show TVde ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un altıncı bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Celasun ve Yamaç’ın dövüş sahneleri adrenalini doruk noktasına çıkarırken, ikilinin karşı karşıya gelmesi izleyenlerde soru işareti yarattı. Sultan’ın, Sena’ya “Eğer bir soru sormaya başlarsak o adamlarla birlikte yaşayamayız!” nasihatinde bulunduğu tanıtımda Vartolu’nun, Yamaç’a “Bırak da Çukur’u, Çukur’un adamı yönetsin!” sözleri dikkat çekti.



Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı ‘Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Akagibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Halil Babür, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk, Doğancan Sarıkaya ve Berk Pamir eşlik ediyor.



Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 27 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de! İşte, Çukur'un 6. bölüm 2. tanıtımı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin