Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

atv'nin sevilen dizisiyle ilgili flaş bir iddia gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

atv'nin yeni sezona damga vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Perşembe akşamları reyting listelerinde zirvede yer alan dizinin başrol oyuncularından Vahide Perçin'in, Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacağı iddia edildi.



Bir Zamanlar Çukurova, atv'nin en çok izlenen ve takip edilen dizilerinden biri oldu. Daha ilk bölümden izleyiciyi içine çeken dizi farklı senaryo ve başarılı oyuncu kadrosu ile rakiplerinden sıyrılmayı bildi. Peki sezonun en bomba dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Vahide Perçin diziden ayrılıyor mu?



Başrollerinde usta oyuncu Vahide Perçin'in yanı sıra Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi perşembe günleri ekrana geliyor ve reyting listelerinde günün zirvesinde yer alıyor.



Vahide Perçin diziden ayrılıyor mu?



Büyük ilgi gören dizinin başrol oyuncusu Vahide Perçin hakkında ise şaşırtan bir iddia var. Perçin’in set şartlarından, uzun çalışma saatlerinden artık yorulduğu ve oyunculuğu bırakma kararı olduğu konuşuluyor.



Dizi süresi pes ettirdi!



'Bir Zamanlar Çukurova'da yer alan Perçin’in, bir bölümün 140 dakikadan fazla olması ve haftanın altı gününü sette geçirdiği için, böyle bir karar aldığı konuşuluyor.



Ev bakmaya başladı



Perçin, final bölümünün ardından İstanbul’dan da ayrılacak. Usta oyuncunun, Urla ve Foça’dan ve bakmaya başladığı öğrenildi.



Sadece sinema filmlerinde yer alacak Perçin’in işleri olduğu zaman İstanbul’a döneceği konuşuluyor. Vahide Perçin’in eski eşi Altan Gördüm de geçtiğimiz günlerde, “İstanbul’dan taşınıp, Foça’dan daha önce aldığımız eve yerleşeceğiz.” demişti.



Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin