Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

atv'nin sevilen dizisi, 2'nci sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ikinci sezonundan ilk görüntüler yayınlandı.





Yeni sezona yakında atv’de başlayacak ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ilk fragmanı, sosyal medyada kısa sürede yayılıp büyük ilgi gördü. Başrol oyuncuları Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın yer aldığı fragman, merakla beklenen yeni sezona dair büyük heyecan yarattı.



atv ekranındaki ilk sezonunda perşembe akşamlarına ambargo koyan ve yayınlandığı 35 hafta boyunca reytinglerde birinciliği kaptırmayan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, sezon boyunca oyuncularına birçok ödül kazandırmasının yanı sıra, uluslar arası arenada da büyük ilgi gördü ve bugüne dek 15 ülkeye satıldı.



35 hafta boyunca saklanan en buyuk sırrın sezon finalinde acığa çıkmasının ardından, dizinin takipçileri yeni sezonda Yilmaz’ın gerçekleri oğrendikten sonra ne yapacağını bekliyor. İlk fragmanda Hünkar, Yılmaz ve Fekeli arasındaki silahlı hesaplaşma ile Demir ve Şermin’in görüntüsü yeni sezona dair ilk ipuçlarını içeriyor.



Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon tanıtımı yayınlandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin