Bir Zamanlar Çukurova, ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

MedyaTava editörü Ömer Üst, 13 Eylül Perşembe gününün reytinglerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova, ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

Geçtiğimiz yıllara nazaran yeni dizilere çok fazla yer verilmeyen yaz döneminin ardından, televizyon kanalları yeni sezonlarını Eylül ayı itibariyle açmaya başladılar.



Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan, 1970'li yıllarda geçen ‘Bir Zamanlar Çukurova’, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek'in paylaştıkları atv’nin dönem dizisi, Total’de 6,18 ve AB’de 5,68 izlenme oranlarıyla 2’nci olurken, ABC1’de de 6,53 izlenme oranıyla ilk sırada yer alarak reytinglerde iyi bir başlangıç yapmış oldu.



Bizim Hikaye yeni sezonu zirvede açtı



Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'ın paylaştıkları FOX'un sevilen dizisi Bizim Hikaye, 2'nci sezon ilk bölümüyle dün akşam ekranlara dönüş yaptı. Total'de 7,21 ve AB'de 6,58 izlenme oranlarıyla yeni sezona zirvede başlarken, ABC1'de ise 6,34 ile 2'nci sırada yer aldı.



Direniş Karatay, TV'de ilk kez



9 Mart'ta vizyona giren, başrollerini Mehmet Aslantuğ, Fikret Kuşkan, Yurdaer Okur, Burcu Özberk, Alperen Duymaz, Nefise Karatay gibi isimlerin paylaştıkları, dev bütçesiyle dikkat çeken Direniş Karatay filmi, TV'de ilk kez dün akşam Kanal D'de yayınlandı. Direniş Karatay, Total'de 8, AB'de ve ABC1'de de 5. oldu.



Ömer ÜST

omer@omerust.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin