Bir Litre Gözyaşı ve Ağlama Anne ne kadar izlendi?

MedyaTava editörü Ömer Üst, 7 Ekim Pazar günü reytinglerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Bir Litre Gözyaşı ve Ağlama Anne ne kadar izlendi?

Kanal D'nin Bir Litre Gözyaşı ve atv'nin Ağlama Anne dizileri dün akşam yayınlanan ilk bölümleriyle ekran maceralarına başladılar. Ayrıca, FOX'un sevilen dizisi Savaşçı da yeni sezon ilk bölümüyle ekrana dönüş yaptı. Çok hareketli geçen pazar gününün reytinglerine yakından bakalım.



Bir Litre Gözyaşı ve Ağlama Annne ne kadar izlendi?



Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nın paylaştıkları, Med Yapım - MF Yapım imzalı Kanal D'nin iddialı dizisi Bir Litre Gözyaşı, dün akşam ekran macerasına başladı. Bir Litre Gözyaşı, Total'de 2,89 izlenme oranıyla 10. olurken, AB'de 2,91 ve ABC1'de de 3,21 izlenme oranlarıyla 7'nci oldu.



atv'nin Süreç Film imzalı, başrollerini Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz'ın paylaştıkları Ağlama Anne dizisi, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Ağlama Anne, Total'de 3,72 izlenme oranıyla 7'nci, AB'de 2,22 ile 11 ve ABC1'de de 3,02 izlenme oranıyla 8'inci oldu.



Savaşçı yeni sezon ilk bölüyle ekrana geldi



Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştıkları, Limon Film imzalı Savaşçı dizisi yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Savaşçı dizisi Total'de 6,44 izlenme oranıyla ilk sırada yer alırken, AB'de 5,5 ve ABC1'de de 5,48 izlenme oranlarıyla 3. oldu.



O Ses Türkiye ve Elimi Bırakma'nın zire yarışı



Yeni jüri üyeleriyle yeni sezona başlayan TV8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye, dün akşam yayınlanan yeni sezon ikinci bölümüyle Total'de 4,64 izlenme oranıyla 3'üncü, AB'de 5,97 izlenme oranıyla 1'inci ve ABC1'de de 5,6 izlenme oranıyla 2'nci oldu.



TRT'nin sevilen dizisi Elimi Bırakma, Total'de 5,65 ve AB'de 5,9 izlenme oranlarıyla 2'nci olurken, ABC1'de de 6,08 izenme oranıyla zirvede yer aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin